SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
Kopiera rabattkoden:
WHF8081
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
Hape färgglad tamburin
Pris
174 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A332845

EAN: 6943478025233

Hape färgglad tamburin
Texten har översatts automatiskt.
Med den färgglada tamburinen kan musiktomtarna ge rytm åt alla musikaliska föreställningar. Den färgglada tamburinen är idealisk för att träna koordination mellan hand och öga och rytmkänsla.

TAMBURIN AV TRÄ: Träplattan kan knackas med handen eller tamburinen kan skakas med handen för att skapa ljudet av regndroppar. På så sätt kan barnen på ett lekfullt sätt utforska rytmer och slag med detta fantastiska musikinstrument.

MODERAT VOLYM: Detta instrument ger så mycket glädje och är dessutom behagligt för öronen. Spelytan av trä minskar ljudnivån till en behaglig volym. Perfekt för småbarn från 12 månader.

FÄRGIGA MUSIKUPPDRAG: Färgdesignen är begränsad till de primära färgerna. Tamburinen är dekorerad med noter. Oavsett om barnet spelar ensam eller med ackompanjemang kommer det att stå ut i alla fall.

SKAPANDE Lek: Den färgglada tamburinen från Hape främjar språkutveckling och lusten att sjunga - den stöder också hand-ögonkoordination och sensorisk perception.

GJORT FÖR BARNHÅNDER: Tamburinen har den perfekta storleken för små barnhänder, när de gör musik med tamburinen tränas sinnena och barnen får lust att dansa. De små musikerna kommer att vilja leka med tamburinen i timmar.

Produktdetaljer:
  • Mått: 6 x 18 x 23 cm
  • Perfekt för småbarn att utforska rytmer och beats.
  • Trumman och skällan ger behagliga ljud som låter som regndroppar.
  • Enstaka instrument eller i kombination med andra instrument
  • Vikt: 0,24 kg
  • Ålder: Från 0 månader

Försiktighet
Använd inte i närheten av örat! Felaktig användning kan orsaka hörselskador.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Hape färgglad tamburin
4.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Hape färgglad tamburin
Hape färgglad tamburin
174 kr