Idag: 10% Sportlovs-rabattkod ❕
Idag: 10% Sportlovs-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
SPRT5138
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs
NYHET Hållbar

Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs


Pris
873 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A391195

EAN: 6943478035003

Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
 • Ålder: 3 år och uppåt
 • Djungelhuset med två våningar från serien Green Planet Explore rs är tillverkat av hållbar bambu och andra miljövänliga material - och lär små miljöaktivister allt om återvinning.
 • Den innehåller en mängd olika föremål, t.ex. en säng och ett badrum, samt 18 sopkort för att slänga sopor i rätt återvinningsöppningar.
 • Barnen tillbringar otaliga timmar med att utforska djungeln tillsammans med de två Tiger n
 • På vägen lär sig barnen också om vikten av hållbarhet när de upplever otaliga äventyr med sina vänner på Tiger .
 • Barnen utvecklar också sin finmotorik, fantasi och kreativitet.
Mått och vikt:
 • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 52 x 10 x 48 cm.
 • Vikt: 3,86 kg
Material och skötsel:
 • Material: bambu, plywood, bok, MDF, grön PE, polyester.
Varning och säkerhetsinstruktioner:
  Försiktighet: Risk för kvävning på grund av de små delarna. Risk för strypning - lång kabel. Inte lämplig för barn under 3 år. Montering endast av vuxna. Den här leksaken uppfyller de europeiska och amerikanska säkerhetsstandarderna EN 71 och ASTM F963. Ta bort förpackningsmaterialet innan du ger leksaken till ditt barn. Spara all relevant information för framtida referens. Dekorationer och färger kan variera

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs
Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs
873 kr