Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Hape Bambuhuset med pandor - Green Planet Explore rs
NYHET Hållbar
Tillfälligt slutsåld

Hape Bambuhuset med pandor - Green Planet Explore rs


Pris
1527 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A391196

EAN: 6943478035010

Hape Bambuhuset med pandor - Green Planet Explore rs
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
 • Ålder: 3 år och uppåt
 • Setet från Green Planet Explore rs-serien är tillverkat av hållbar bambu och innehåller en mängd olika delar, t.ex. en eldstad, hängmattor, en repstege och till och med en lift för rullstolar.
 • Barnen tillbringar otaliga timmar med att utforska en värld av äventyr med den fyrpersoniga pandafamiljen.
 • På vägen dit får barnen lära sig om vikten av hållbarhet när de utforskar tillsammans med pandafamiljen.
 • Barnen utvecklar sin finmotorik, fantasi och kreativitet och framför allt sina kunskaper om hållbarhet.
Mått och vikt:
 • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 63 x 11,5 x 61,5 cm.
 • Vikt: 7,02 kg
Material och skötsel:
 • Material: bambu, plywood, bok, MDF, grön PE, filt, polyester.
Ingår i leveransen:
 • 25 delar
Varning och säkerhetsinstruktioner:
  Försiktighet: Risk för kvävning på grund av de små delarna. Risk för strypning - lång kabel. Inte lämplig för barn under 3 år. Montering endast av vuxna. Den här leksaken uppfyller de europeiska och amerikanska säkerhetsstandarderna EN 71 och ASTM F963. Ta bort förpackningsmaterialet innan du ger leksaken till ditt barn. Spara all relevant information för framtida bruk. Dekorationer och färger kan variera

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare