haakaa® Sugrör antikoliskt för nappflaska S, generation

haakaa® Sugrör antikoliskt för nappflaska S, generation


Pris
150 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343888

EAN: 9420060201574

haakaa® Sugrör antikoliskt för nappflaska S, generation
Texten har översatts automatiskt.
De antikoliska spenarna är kompatibla med alla Generation 3-flaskor i silikon och förvandlar dem till en praktisk nappflaska! De är tillverkade av 100 % medicinsk silikon, vilket gör dem unikt mjuka och säkra för ditt barn. Vårtan är extra stor och gör att ditt barns haka kan komma i kontakt med bröstvårtan, vilket ger en liknande sugupplevelse som vid bröstet.

Rengöring och skötsel

Rengör efter varje användning. Vi rekommenderar starkt att du rengör och steriliserar den här produkten med ett ångsteriliseringssystem eller genom att koka vatten i 2-3 minuter. Använd inte blekmedel eller steriliseringstabletter för att rengöra produkten och inte heller UV-sterilisatorer, eftersom de kan påverka spenarnas livslängd.
Kontrollera regelbundet produktens skick. Byt ut produkten om den visar några tecken på skador. Förvara inte i närheten av vassa föremål. Endast borstar med mjuk borst eller mjuka svampar ska användas för att rengöra den här produkten, eftersom hårda rengöringsmedel med slipmedel kan repa ytan. Användning av rengöringsmedel kan leda till att silikonet i den här produkten blir grumligt.


Produktinformation
  • Helt kompatibel med alla Generation 3 silikonflaskor
  • Tillverkad av 100% medicinsk silikon
  • Dubbla anti-colic ventiler förhindrar oönskade luftintag
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

haakaa® Sugrör antikoliskt för nappflaska S, generation
haakaa® Sugrör antikoliskt för nappflaska S, generation
150 kr