haakaa® Schampoborste
Pris
167 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345454

EAN: 9420060205237

haakaa® Schampoborste
Texten har översatts automatiskt.
Schampoborsten är tillverkad av supermjuk silikon och är lämplig även för den känsligaste huden. Den kan användas för att rengöra kroppen, tvätta håret, som en avslappnande hårbottenmassage eller som en hårborste för att försiktigt reda ut lockarna. Den här borsten är så mångsidig att du även kan använda den i hemmet som en städborste!

Rengöring och skötsel

Rengör före och efter varje användning. Även om Haakaas silikonprodukter tål diskmaskin rekommenderar Haakaa att du rengör dem för hand med varmt vatten och tvål och sedan sköljer dem väl. Använd inte aggressiva blekmedel eller steriliseringstabletter. Sterilisera Haakaas silikonprodukter i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta) Använd produkten endast för det avsedda ändamålet. Förvara den på en sval och torr plats och undvik direkt solljus. Använd endast under överinseende av en vuxen.

Produktinformation
  • Lätt att sköta - bara koka för att rengöra
  • Produkt i ett stycke, utan sömmar eller kanter som bakterier kan samlas i.
  • Hypoallergen och lämplig för känslig hud
  • Mjuka silikonborstar för grundlig rengöring
  • Unik och greppvänlig form
  • Kan köras i mikrovågsugn och diskmaskin

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Schampoborste
3
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Schampoborste
haakaa® Schampoborste
167 kr