ADVENTS-RABATT 🕯️
ADVENTS-RABATT 🕯️
Giltig till 04/12
Spara upp till 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Välj din rabatt
haakaa® Mjölkfångare, 40 ml
Variant:
  • haakaa® Mjölkfångare, 75ml
  • haakaa® Mjölkfångare, 40 ml

Pris
228 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345440

EAN: 9420060209884

haakaa® Mjölkfångare, 40 ml
Texten har översatts automatiskt.
Mjölkfångaren är tillverkad av ett enda stycke silikon och fäster säkert och diskret på bröstet för att fånga upp mjölk som annars skulle gå förlorad i amningsskydd. Den söta nyckelpigan är lätt att bära runt och har även små fötter som gör att den kan stå upprätt på plana ytor så att ingen mjölk kan läcka ut. När du har samlat upp mjölken är det bara att öppna locket och tömma mjölken i en förvaringsbehållare eller en nappmugg. Mjölkfångaren hjälper dig också om du vill samla upp lite mer mjölk än den mängd som skulle rinna ut av sig själv. Tryck den bara lätt mot bröstet så att du känner ett lätt sug. På så sätt ökar du försiktigt den mängd mjölk som strömmar från bröstet under dagen. På så sätt kan du samla in varje droppe av ditt flytande guld och bygga upp ett bröstmjölksförråd - utan någon extra ansträngning!

Pumpning
Se till att locket sitter ordentligt på plats i pipöppningen och att det sluter ordentligt. Placera öppningen mitt på bröstvårtan och tryck försiktigt på mjölkuppsamlaren så att du känner ett lätt sug. Lämna behållaren på bröstet och samla upp mjölken. Naturligtvis kan du amma ditt barn på det andra bröstet. Ta bort mjölkbehållaren när den är full eller när du har samlat upp önskad mängd mjölk. Dra ut locket ur pipen och töm mjölken i en förvaringsbehållare eller flaska. "Överskottsmjölk kan enkelt förvaras i frysen. Se till att pipöppningen är öppen (proppen ska inte stänga öppningen). Placera mjölkuppsamlaren mellan bröstet och bh:n. Kontrollera att din bröstvårta är ordentligt centrerad i öppningen, justera behållarens position tills du känner dig bekväm och låt sedan mjölken rinna. Ta bort mjölkbehållaren när den är full eller när du har samlat upp önskad mängd mjölk. Töm mjölken i en förvaringsbehållare eller flaska. "Överskottsmjölk kan enkelt förvaras i frysen.

Rengöring och skötsel

Rengör efter varje användning. Vi rekommenderar att du rengör Haakaas silikonprodukter för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas silikonprodukter efter varje användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Om produkten kommer i kontakt med diskmedel kan silikonet bli vitt. Använd produkten endast för det ändamål som den är avsedd för. Förvara den på en sval och torr plats och undvik direkt solljus. Använd endast under överinseende av en vuxen.

Produktinformation
  • Suger säkert till bröstet
  • Utan sladd eller batterier
  • Står upprätt på plana ytor
  • Mjölk kan värmas direkt i påsen.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater.
  • Tillverkad av 100% högkvalitativ och livsmedelsklassad silikon

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
239 kr
Pris
81 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Mjölkfångare, 40 ml
4.5
17 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Mjölkfångare, 40 ml
haakaa® Mjölkfångare, 40 ml
228 kr