Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
haakaa® Matningsflaska, Squeeze med sked peach

haakaa® Matningsflaska, Squeeze med sked peach


Variant:
  • haakaa® Nappflaska, Squeeze med sked grå
  • haakaa® Matningsflaska, Squeeze med sked peach

Pris
236 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345328

EAN: 9420060203493

haakaa® Matningsflaska, Squeeze med sked peach
Texten har översatts automatiskt.
Tack vare matningsskeden kan du enkelt och rent mata ditt barn med hemlagad gröt när du är på språng. Till skillnad från pressar finns det inget avfall. Skeden är dessutom tillverkad av 100 % silikon och är därför fri från kemikalier. Fyll bara flaskan med gröt (eller yoghurt, fruktpuré etc.) och skruva på locket. Flaskan är förseglad så att ingen gröt kan läcka ut. För att mata barnet tar du bara bort skyddshuvudet och trycker försiktigt på flaskan - grötmjölken doseras sedan snyggt på skeden och du kan mata ditt barn. Naturligtvis behöver du inte äta hela flaskan på en gång: när ditt barn har fått nog kan du helt enkelt sätta på locket igen och lägga tillbaka skeden i påsen.

Rengöring och skötsel

Rengör före och efter varje användning. Även om de tål diskmaskin rekommenderar vi att du rengör Haakaas silikonprodukter för hand med varmt vatten och tvål och sedan sköljer dem väl. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas silikonprodukter efter varje användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.Använd endast under överinseende av en vuxen.Detta är ingen bitring och är inte avsedd att tuggas på under långa perioder.Detta är ingen leksak. Använd produkten endast för det avsedda ändamålet.Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador.Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål.Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Om produkten kommer i kontakt med diskmedel kan silikonet bli vitt. Med tiden kan silikon absorbera färg och lukt.

Obs

Rådgör med din barnmorska, amningsrådgivare, barnläkare eller barnspecialist om du vill införa kompletterande livsmedel. I allmänhet rekommenderas kompletterande utfodring från 4-6 månaders ålder, även om WHO rekommenderar sex månaders exklusiv amning.

Produktinformation
  • Kläm med hemlagad gröt och inget avfall
  • 100 % livsmedelssäker silikon
  • 120 ml volym
  • Diskmaskinsäker
  • Lätt att rengöra: alla delar kan tas isär
  • Läcksäker och lufttät när locket är på
  • Kan placeras direkt i varmt vatten för att värma gröt
  • Mindre röra och inget avfall
  • Överensstämmer med europeiska EN14350 och amerikanska FDA-bestämmelser.
  • Fri från PVC, BPA, ftalater och konstgjorda färgämnen

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
59 kr
(118 kr / 1l)
Pris
77 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Matningsflaska, Squeeze med sked peach
4
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Matningsflaska, Squeeze med sked peach
haakaa® Matningsflaska, Squeeze med sked peach
236 kr