Idag: 10% mors dag rabattkod ♡
Idag: 10% mors dag rabattkod ♡
Kopiera rabattkoden:
MAMMA9781
00
tim
00
min
00
sek
Säkra din rabattkodi

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

haakaa® Kolostrumuppsamlare, uppsättning av
Tillfälligt slutsåld

haakaa® Kolostrumuppsamlare, uppsättning av


Pris
127 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345276

EAN: 9420060206548

haakaa® Kolostrumuppsamlare, uppsättning av
Texten har översatts automatiskt.
Kolostrum samlas traditionellt in i engångssprutor, som ofta är gjorda av skadlig plast. Uppsamlaren är tillverkad av 100 % silikon av medicinsk kvalitet, vilket innebär att den inte avger skadliga gifter och kan förvaras säkert i kylen eller frysen. Den är lätt att använda och kan återanvändas, vilket gör den idealisk för mammor både före och efter förlossningen! Silikoncolostrumuppsamlingssetetet innehåller 2 x 4 ml colostrumuppsamlare och en gratis bomullsduk, tillsammans i ett genomskinligt förvaringsfodral.

Rengöring och skötsel

Rengör efter varje användning. Haakaa rekommenderar att silikonprodukterna rengörs för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas silikonprodukter efter varje användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Om produkten kommer i kontakt med diskmedel kan silikonet bli vitt. Använd produkten endast för det ändamål som den är avsedd för. Förvara den på en sval och torr plats och undvik direkt solljus. Använd endast under överinseende av en vuxen.

Produktinformation
  • Samla upp, lagra och utfodra råmjölk från samma behållare.
  • Tillverkad av 100% medicinsk silikon
  • Mjuk, klämbar silikon har en vakuumeffekt för att samla upp droppar.
  • Spetsen drar kolostrum från bröstvårtan men kan också tas bort för att klämma direkt i kollektorn.
  • Bärbar, läckagesäker och återanvändbar
  • Värme- och fryståliga
  • Tydliga avläsningar
  • Giftfri och säker för nyfödda barn
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Tillbehör

Pris
72 kr
(1440 kr / 1kg)
Pris
78 kr
(156 kr / 1l)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare