haakaa® Flaskfäste med sugrör för dricksflaska peach

haakaa® Flaskfäste med sugrör för dricksflaska peach


Pris
296 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345303

EAN: 9420060203202

haakaa® Flaskfäste med sugrör för dricksflaska peach
Texten har översatts automatiskt.
Generation 3 Bottle Top Set med automatiskt sugrör förvandlar silikonflaskor till den perfekta dricksflaskan för ditt barn.

Silikonflaskfäste med automatiskt sugrör:
Den automatiska flaskfästet med sugrör är tillverkat av 100 % silikon av medicinsk kvalitet, vilket gör det unikt mjukt och säkert för ditt barn. Med hjälp av det bifogade automatiska sugröret kan ditt barn dricka ur nappflaskan oberoende från vilken vinkel som helst. Sugröret är viktat i botten så att den öppna änden alltid är nedsänkt i vätskan - även när flaskan vänds upp och ner!

Silikonringfäste:
Ringfästet är kompatibelt med alla Generation 3-flaskor och tillbehör i silikon med bred hals. Sätt in tillbehöret genom ringen och skruva fast det på en flaska med bred hals i silikon. Ringfästet är kopplingen mellan den breda nackkoppen och fästet och gör att vår tredje generation är så mångsidig.

Ersättningslock i silikon för dricksflaska:
Silikonbygelkapsylen fästs säkert på dricksflaskans topp med automatiskt sugrör, vilket förhindrar att damm och andra luftburna ämnen lägger sig på silikonlocket mellan användningarna.Rengöring och skötsel

Rengör efter varje användning. Haakaa rekommenderar att du rengör Haakaa silikonprodukter för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas silikonprodukter efter varje användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador.Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus.Använd endast under vuxnas överinseende. Använd artikeln endast för det avsedda ändamålet.Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Om produkten kommer i kontakt med diskmedel kan silikonet bli vitt. Med tiden kan silikon absorbera färgämnen och lukter.

Produktinformation
  • Samla upp, lagra och utfodra råmjölk från samma behållare.
  • Tillverkad av 100% medicinsk silikon
  • Automatiskt sugrör gör att ditt barn kan dricka från vilken vinkel som helst
  • Helt kompatibel med alla Gen. 3 silikonflaskor
  • Kan steriliseras i ångsterilisator, mikrovågsugn eller kokande vatten.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

haakaa® Flaskfäste med sugrör för dricksflaska peach
haakaa® Flaskfäste med sugrör för dricksflaska peach
296 kr