Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
haakaa® Drickmugg 2in1 från 6 månader, ljusblå

haakaa® Drickmugg 2in1 från 6 månader, ljusblå


Pris
251 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343712

EAN: 9420060206432

haakaa® Drickmugg 2in1 från 6 månader, ljusblå
Texten har översatts automatiskt.
Dryckes- och snacksbägaren som är tillverkad av 100 % livsmedelssäker silikon har två olika lock som kan bytas ut för att förvandla den till en idealisk dryckesmugg eller en läckagesäker snackbehållare. Den perfekt passande öppningen på dricklocket är mjuk och skonsam för små munnar. Den har en speciell ventil Design , som säkerställer ett jämnt vattenflöde - vilket gör det enkelt att dricka ur den här koppen!

Det läckagesäkra snacklocket har en speciell kronbladskaraktär Design med mjuka silikonflikar som gör det lätt för små händer att nå in och ta tag i maten på egen hand. Glöm de där plastbehållarna som är svåra att öppna! Dessutom kan du skaka vår kopp, kasta den eller vända den upp och ner - snacks förblir säkert förvarade! Detta gör dryckes- och snacksbägaren till den perfekta följeslagaren när du är på språng.

Rengöring och skötsel

Muggen ska rengöras efter varje användning. Även om produkten tål diskmaskin rekommenderar vi att du rengör Haakaas silikonprodukter för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas silikonprodukter i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd. Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Använd produkten endast för det avsedda ändamålet och under uppsikt av en vuxen.

Produktinformation
  • Tillverkad av mjukt och flexibelt silikon av livsmedelskvalitet.
  • Perfekt skuret dricklock med antikolisk ventil.
  • Lättviktig, hållbar och falltålig.
  • Säkert i diskmaskin, mikrovågsugn, kokande vatten och sterilisatorer.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

haakaa® Drickmugg 2in1 från 6 månader, ljusblå
haakaa® Drickmugg 2in1 från 6 månader, ljusblå
251 kr