haakaa® Babyflaska glasflaska, generation 3 90 ml i grått

haakaa® Babyflaska glasflaska, generation 3 90 ml i gråttPris
305 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343996

EAN: 9420060203721

haakaa® Babyflaska glasflaska, generation 3 90 ml i grått
Texten har översatts automatiskt.
Glasflaskan Generation 3 är gjord för att ge ditt barn en så naturlig matning som möjligt! Den munstora, tummeformade spenen efterliknar formen på mammans bröstvårta vid amning. Glasflaskorna är tillverkade av temperaturbeständigt borosilikatglas, vilket innebär att de kan värmas och frysas på ett säkert sätt och är perfekta för förvaring av bröstmjölk.
Glasflaskan Generation 3 är ergonomiskt formad för att du enkelt och bekvämt ska kunna hålla den i handen under matningen. Förutom den anti-koliska spenen (S-Flow) som ingår i flaskan är flaskan även kompatibel med de andra tillbehören från Generation 3.


Rengöring och skötsel

Måtten på glasflaskan är tryckta med livsmedelssäkert bläck. Bläcket kan lossna med tiden om du tvättar flaskan med kemiskt baserade rengöringsmedel. Haakaa rekommenderar att du tvättar dem försiktigt i varmt vatten och steriliserar dem genom att koka dem i vatten i 2-3 minuter som vanligt, och att du inte använder UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd. Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Använd produkten endast för det avsedda ändamålet och under uppsikt av en vuxen.

Produktinformation
  • Tillverkad av temperaturbeständigt borosilikatglas, silikon av livsmedelskvalitet och giftfri PP
  • Den bitstora, tummeformade spenen accepteras bättre av spädbarn.
  • Lätt och bekvämt att hålla flaskan tack vare de halkfria spåren i den ergonomiska designen. Design
  • Kan steriliseras i ångsterilisator, mikrovågsugn eller i kokande vatten.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

haakaa® Babyflaska glasflaska, generation 3 90 ml i grått
haakaa® Babyflaska glasflaska, generation 3 90 ml i grått
305 kr