haakaa® Amningsmössa
Pris
190 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345369

EAN: 9421903711755

haakaa® Amningsmössa
Texten har översatts automatiskt.
De flesta mammor måste öva på att amma. Dessa bröstvårtsskydd är ett effektivt hjälpmedel, för om ditt barn biter, drar sig undan, om du har inverterade/platta bröstvårtor eller ömma bröstvårtor, kan du tack vare bröstvårtsskyddet fortfarande amma bra och utan obehag.Tack vare det ultratunna silikonet passar bröstvårtsskyddet perfekt till bröstet, värms upp till kroppstemperaturen genom din egen kropp och ger på så sätt en naturlig och lugnande känsla för mor och barn. Tack vare amningsmössan kan många mammor njuta av de underbara aspekterna av amning utan smärta eller obehag.
Innehåll: 2 x vårdkåpor + 1 x förvaringsbehållare
Nippelskydden har en öppning för nippeln med en diameter på 18 mm.

Rengöring och skötsel

Tvätta vårdkåpan före och efter varje användning. Även om den går att diska i diskmaskin rekommenderar vi att du tvättar konen i varmt tvålvatten, sköljer väl och låter den sedan torka. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Bröstskölden kan steriliseras i en ångsterilisator eller genom att koka den i varmt vatten i 2-3 minuter.

Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Om produkten kommer i kontakt med diskmedel kan silikonet bli vitt. Använd produkten endast för det ändamål som den är avsedd för. Förvara den på en sval och torr plats och undvik direkt solljus. Använd endast under överinseende av en vuxen.

Produktinformation
  • Lämplig för mammor med inverterade/platta bröstvårtor eller ömma bröstvårtor för att fortsätta amma.
  • Unik form och supertunn silikon ger mer hudkontakt mellan mamma och barn.
  • Värmer till moderns kroppstemperatur för en naturlig känsla
  • Tillverkad av 100 % mjuk, flexibel och supertunn silikon av medicinsk kvalitet.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater
  • Produkten innehåller två bröstvårtsskydd och en förvaringsbehållare

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Amningsmössa
4.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Amningsmössa
haakaa® Amningsmössa
190 kr