Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Graco ® Barnstol Extend ™ Svart / Grå
Tillfälligt slutsåld
Pris
1366 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A305331

EAN: 5060624771781

Graco ® Barnstol Extend ™ Svart / Grå
Texten har översatts automatiskt.
Extend ™ bilsitsgrupp 0 + / 1 (upp till 18 kg) är lämplig från födseln till ca. 4 år och kan användas både framåt och bakåt. Grupp 0 + / 1 bilbarnstol från Graco Extend ™ gör att barnen kan sitta bakåt från födseln upp till 18 kg - för vi vet att det är det säkraste sättet att resa. Med sidokollisionsskydd, en vadderad nyfödd insats och seleunderlägg är det allt du behöver och mer för en bekväm åktur varje gång.

Produktdetaljer:
  • Kan användas från födseln upp till 18 kg (ca 4 år), bakåtvänd: från födseln upp till 18 kg, framåt -beläggning: 9 till 18 kg
  • Integrerat sidokollisionsskydd
  • Avtagbart nyfödd insats och nackstöd ger extra stöd
  • 4-vägs justerbar lutningsvinkel
  • Säkerhetsbältesbeläggning för bekväm uppknäppning
  • 5-punktssele är enkelt att justera och dra åt
  • Avtagbara skär är alla maskintvättbara
< stark> Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 50,3 x 42,7 x 62,6 cm
  • Vikt: 6,7 kg
Ingår i leveransen:
  • Graco ® Extend ™ bilbarnstol Svart / Grå grupp 0 + / 1 inkl. nyfödd insats.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Graco

Gjord för bebisar. Älskad av föräldrar.

Graco är en av världens mest erkända och pålitliga leverantörer av babyutrustning. Med över 65 års erfarenhet har de funnits till hjälp för generationer av familjer. Graco tillhandahåller vad bebisar behöver genom att erbjuda föräldrar vad de behöver. Graco anser att när föräldrar känner sig trygga och har stöd så kommer de kunna fokusera bättre på sina barns behov.

Företaget grundades redan år 1942, men historian om Graco som vi känner till det idag började år 1955 då ingenjören Rex Thomas kom på idén om världens första automatiska babygunga: the Swyngomatic. Graco är än idag mycket omtyckt för sina babygungor men sortimentet består även av bilbarnstolar, barnvagnar, resesängar, barnmatstolar och mer.

Innovativ och erfaren

Det går inte att förneka att Graco är en pionjär i branschen som har lång erfarenhet. Resesystemet, att kombinera barnvagn och babyskydd, som idag är välkänt är en annan idé från Graco. Företaget inspireras av barnfamiljers vardag och fortsätter utveckla produkter som underlättar den.

Säkerhet och hållbarhet

Säkerhet och hållbarhet är två andra viktiga fokusområden för Graco. Produkterna genomgår omfattande säkerhetstester och tillverkas i högkvalitativa material för att du ska kunna känna dig trygg, och veta att produkterna kommer att hålla.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Graco ® Barnstol Extend ™ Svart / Grå
4.5
15 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 12
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare