Fisher- Pris ® Spädbarns färgglada byggstenar
Pris
246 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A288562

EAN: 0887961818970

Fisher- Pris ® Spädbarns färgglada byggstenar
Texten har översatts automatiskt.
Med de färgglada djurens byggstenar från Fisher- Pris rör sig alltid små händer. Siffror, vänliga djur och ljusa färger visa på var och en av de tre byggstenarna, och coola strukturer säkerställer och taktil upplevelse. Byggstenarna är också bra för överraskande aktiviteter, barnet kan vända dem, skaka dem, pressa dem, trycka på dem och skjuta dem runt! Denna superkul leksaksuppsättning kommer att ge timmar av kul för små upptäckare och samtidigt uppmuntra utveckling. Där utvecklingen spelar in finmotorik: att gripa och stapla tegelstenen främjar barnets färdighet och koordination för ögonen. Sensoriska funktioner: De olika färgerna, rasslande ljud och strukturer i byggstenarna främjar syn och stimulerar barnets känsla av beröring och hörsel. Nyfikenhet & amp upptäckt: Barnet introduceras till orsak och verkan på ett roligt sätt när det är lär sig att få rävar att dyka upp, skjuter dörren åt sidan för att överraskning och skakar byggstenarna för att höra stora skrattande ljud.

  • 3 färgglada aktivitetsstenar för spädbarn att stapla, skaka och upptäcka.
  • Varje tegel har 6 spännande sidor med siffror, vänliga karaktärer, peek-a-boo-överraskningar, klackare, skralla pärlor och en spegel.
produktinformation:
  • Förpackningsstorlek (längd x bredd x höjd): 8,26 cm x 22,86 cm x 27,94 cm
  • Ålder: från 6 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Fisher Price

Fisher Price – Barn lär sig bäst genom att leka

Fisher Price grundades på 1930-talet med målet att utveckla barnleksaker. Grundarna Herman Fisher och Irving Price ville kombinera lek med lärande och på så sätt föddes en ny kategori med leksaker.

År 1984 lanserade Fisher Price även basutrustning för bebisar och har därefter fortsatt bana väg för utveckligen av barnprodukter. Upptäck även du lärleksaker, musikleksaker och mer från vårt breda sortiment från Fisher Price!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Fisher- Pris ® Spädbarns färgglada byggstenar
4
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

Fisher- Pris ® Spädbarns färgglada byggstenar
Fisher- Pris ® Spädbarns färgglada byggstenar
246 kr