Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Fisher- Price ® ??rullande igelkottspegel
Tillfälligt slutsåld
Pris
236 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A288560

EAN: 0887961818987

Fisher- Price ® ??rullande igelkottspegel
Texten har översatts automatiskt.
Med den rullande igelklyssspegeln från Fisher- Pris gör skakning, skramling och krypning riktigt kul. This söta rullande igelkott är en leksak att spela i benägna läge och har en söt igelkottansikte som visa i spegeln. När barnet börjar stå upp medan han leker, kan han upptäcka snurrhjulet, lekpärlan och de mjuka ryggarna på sin igelkamvän. Och när barnet är redo att krypa, allt han måste göra är att skjuta igelklyssspegeln - den kommer att rulla runt och uppmuntra honom att krypa efter den! Där utvecklingen spelar in grovmotoriska färdigheter: Om barnet står upp i benägna läge medan han spelar, spelar sittande eller kryper bakom sin igelkamrvin, utvecklas och uppmuntras grovmotorik. Finmotorik: De små händerna och skickligheten tränas när barnet skjuter på snurrhjulet och skjuter lekpärlorna fram och tillbaka. Sensoriska färdigheter: Ljusa färger, en stor spegel, spännande skrallande ljud och behagliga mjuka strukturer stimulerar sinnena och främre barnets syn, känsla av beröring och hörsel.

  • Den rullande igelkottspegeln följer med barnet från att spela i benägna läge till att spela i sitt läge till att krypa.
  • Håll bara igelkotten för att börja rulla. De färgglada skrallande pärlorna som rör sig fram och tillbaka i däcken uppmuntrar barnet att krypa efter dem.
  • Mjuka spikar gjorda av tyg, en pärlstång och en roterande rulle ger haptisk lek.
  • Äkta träelement, stor spegel och vänlig igelkott.
Produktuppgifter
  • Inga batterier krävs
  • Mått (LxBxH): 20 cm x 15 cm x 6,5 cm
  • Ålder: från 0 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Fisher Price

Fisher Price – Barn lär sig bäst genom att leka

Fisher Price grundades på 1930-talet med målet att utveckla barnleksaker. Grundarna Herman Fisher och Irving Price ville kombinera lek med lärande och på så sätt föddes en ny kategori med leksaker.

År 1984 lanserade Fisher Price även basutrustning för bebisar och har därefter fortsatt bana väg för utveckligen av barnprodukter. Upptäck även du lärleksaker, musikleksaker och mer från vårt breda sortiment från Fisher Price!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Fisher- Price ® ??rullande igelkottspegel
4.6
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare