Fisher- Price  ® 5-senses leksak filt
Pris
931 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A278474

EAN: 887961824148

Fisher- Price ® 5-senses leksak filt
Texten har översatts automatiskt.
Sensoriskt stimulerande, gosig mjuk leksak för spädbarn med fem justerbara leksaker och sensoriska element.

Lekfilt med 5 sinnen från Fisher- Price stimulerar barnets alla fem sinnen. Den supermjuka filten är perfekt för en spännande upptäcktsresa med sina många olika lekelement. Det finns så mycket att upptäcka! Till exempel den söta uttern som spelar ljus och musik, ett bladtandningsdon, en söt plysch-sloth, ett doftmoln och mycket mer! Det finns till och med en utfällbar milstolpstavla för att registrera utvecklingen! Sinnen: Motiv, ljud, texturer och mycket mer - den här lekfilten för småbarn innehåller massor av sensoriska leksaker att utforska! Grovmotorik: De roliga djurkompisarna som hänger ner uppmuntrar barnet att ta tag i och peta när det leker både liggande och liggande, vilket bidrar till att utveckla grovmotoriken. Finmotorik: Genom att ta tag i och leda bitringen till munnen uppmuntras barnets ögon-handkoordination och fingerfärdighet.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): ca 80 x 80 x 50 cm.
  • Batterier: 2 x AA-batterier ingår
  • skötselanvisningar: tvättbar (utan elektronisk enhet)
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Lekfigurerna kan tas bort.
Lämna aldrig barnet obevakat med lekbågen. För att förhindra skador på grund av att barnet kan fastna, ska du ta bort leksaken när barnet börjar krypa på alla fyra. Använd endast under omedelbar övervakning av en vuxen! Klorblekning är inte möjlig. Torkning i torktumlare är inte möjlig. Stryk inte.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Fisher Price

Fisher Price – Barn lär sig bäst genom att leka

Fisher Price grundades på 1930-talet med målet att utveckla barnleksaker. Grundarna Herman Fisher och Irving Price ville kombinera lek med lärande och på så sätt föddes en ny kategori med leksaker.

År 1984 lanserade Fisher Price även basutrustning för bebisar och har därefter fortsatt bana väg för utveckligen av barnprodukter. Upptäck även du lärleksaker, musikleksaker och mer från vårt breda sortiment från Fisher Price!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Fisher- Price ® 5-senses leksak filt
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Fisher- Price  ® 5-senses leksak filt
Fisher- Price ® 5-senses leksak filt
931 kr