Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

fillikid Wrap ryggsäck Rolltop Berlin Black Melange
Tillfälligt slutsåld

fillikid Wrap ryggsäck Rolltop Berlin Black Melange



Pris
845 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A299343

EAN: 9120094659890

fillikid Wrap ryggsäck Rolltop Berlin Black Melange
Texten har översatts automatiskt.
truck Med Berlin Rolltop-stil ryggsäck får du inte bara en snygg ryggsäck med alla viktiga funktioner för omslutningstiden, utan också en modern säck som du kan fortsätta använda efteråt tack vare sitt coola utseende .

Kombinationen av äkta mockaskinn och robust polyuretan techno-tyg gör att ryggsäcken inte bara känns väldigt hög kvalitet utan också gör den resistent och redo för alla turer. Det är också en visuell blickfångare och väcker uppmärksamhet i staden såväl som i naturen som ett trendigt tillbehör.
Omslagsryggsäcken Berlin är inte bara vacker att se på utan också extremt praktisk. Med rullstängningen kan volymen ökas från 20 liter till 22 liter och när den är helt öppen även till 25 liter. Med den praktiska magnetiska förslutningen kan läderspännet öppnas på några sekunder. Dessutom finns det en extra öppning på baksidan för att snabbt och enkelt komma åt saker som förvaras i botten. Ett praktiskt fack på framsidan ger plats för den inkluderade skötmattan och ett litet extra fack på baksidan ger säkert förvaringsutrymme för plånboken, nycklarna eller andra viktiga föremål och skyddar därmed pålitligt mot tjuvar. På sidorna finns ytterligare två praktiska fack som rymmer flaskor upp till 0,5 liter. Ett annat högt ljus är att en av dem är fodrad med termiskt material, vilket innebär att en babyflaska kan hållas varm längre eller, vid senare användning, blir mamma eller pappas dryck svalare längre.

Den ergonomiskt formade och mjukt vadderade bärhandtag gör ryggsäcken i byte av blöjor bekväma att bära även på längre resor.
Allround-ryggsäcken avrundas med två medföljande fästklämmor så att ryggsäcken enkelt kan fästas på handtaget på vagnen eller barnvagnen. Som en extra säkerhetsfunktion reflekterar dessa klipp ljuset från bilens strålkastare på natten eller i skymningen.

Produktegenskaper:
  • Rolltop-ryggsäck med magnetstängning
  • Storlek justerbar - från 20L till 25L
  • Real läderapplikationer
  • Montering för barnvagn / barnvagn med reflektor
  • Omklädningsmatta ingår
  • Termofack för flaska
  • Många ämnen
  • Ergonomiska, väl vadderade bärhandtag


Tekniska detaljer:
  • Mått helt öppna (längd x bredd x höjd) : 28 x 16 x 55 cm
  • Mått helt stängda (längd x bredd x höjd): 28 x 16 x 41 cm
  • Volym: 20/22/25 liter
  • Material: Läderdetaljer som botten, dragkedja, handtag och spänne i grovt läder, dessa innehåller icke-textila komponenter av animaliskt ursprung.
  • Huvudmaterial: polyamid, polyuretan
  • Vikt: 0,7 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Fillikid

Fillikid – för små hjältar

Familjeföretaget Fillikid grundades av trebarnspappan Georg Fill år 1993 med målet att stötta föräldrar med bra och prisvärda produkter för att göra vardagen med barn enklare. I årtionden har de utvecklat och producerat produkter för spädbarn och småbarn som är säkra och praktiska. Samtidigt som de övertygar med högkvalitativa material och kärleksfull design. Deras fokus är på våra små hjältars behov.

I sortimentet finner du både produkter för när ni är på resande fot som barnvagnar, åkpåsar, resesängar, bärselar, bilbarnstolar och skötväskor, men även allt du behöver för hemmet. Sidosängar, lekhagar, bäddtextilier, babygym och barnstolar är ett par kategorier som Fillikid har en självklar position i. Alla deras produkter utvecklas och testas vid företagets huvudkontor i Thalgau, Österrike och när det kommer till produktion förlitar de sig bara på de noggrant testade och modernaste produktionsanläggningarna.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fillikid Wrap ryggsäck Rolltop Berlin Black Melange
5
363 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 306
 
4 Stjärnor
| 46
 
3 Stjärnor
| 9
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare