Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

fillikid  Mosaikkorg naturlig med fodrad kant och vit madrass
Tillfälligt slutsåld

fillikid Mosaikkorg naturlig med fodrad kant och vit madrass


Pris
1204 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314435

EAN: 9120110463111

fillikid Mosaikkorg naturlig med fodrad kant och vit madrass
Texten har översatts automatiskt.
Mosa-korgen från Fillikid erbjuder ditt barn en fantastisk sovmiljö under de första månaderna av sitt liv. Det gosiga bomullsöverdraget och den medföljande madrassen gör att din lilla solstråle känner sig bekväm och säker från första dagen. Särskilt under de första dagarna är det mycket lugnande för små barn att kunna sova i ett begränsat utrymme.

Naturligtvis spelar också de material som används en stor roll här. Därför har endast naturmaterial använts för både korg och lock. Korgen är vävd enligt en traditionell korgtillverkningsmetod av ett speciellt rivbeständigt korgpapper på en ram av Metal . Överdraget inklusive madrassöverdraget är tillverkat av 100 % ren bomull och är avtagbart och tvättbart. Moses-korgen kan också bäras med de praktiska handtagen av veganskt PU-läder.

Om du vill använda din Moses-korg som en ersättning för en liggdel eller gungvagga, eller om du vill ha din älskling närmare dig, kan du också använda den matchande gungramen som finns som tillval.

Mosa-korgen uppfyller den aktuella säkerhetsstandarden EN1466 och kan användas upp till 9 kg.

Produktdetaljer:
  • Material: Korg: korgpapper; överdrag och överdragsväv madrass: 100 % bomull.
  • Fyllningsmadrass: 100 % polyester
  • Bärhandtag av veganskt läder
  • Överdraget är avtagbart och tvättbart upp till 30 °C.
  • Torka av korgen med en fuktig trasa
  • Korgens mått: (L)x(B)x(H): 86 x 45 x 31 cm.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Fillikid

Fillikid – för små hjältar

Familjeföretaget Fillikid grundades av trebarnspappan Georg Fill år 1993 med målet att stötta föräldrar med bra och prisvärda produkter för att göra vardagen med barn enklare. I årtionden har de utvecklat och producerat produkter för spädbarn och småbarn som är säkra och praktiska. Samtidigt som de övertygar med högkvalitativa material och kärleksfull design. Deras fokus är på våra små hjältars behov.

I sortimentet finner du både produkter för när ni är på resande fot som barnvagnar, åkpåsar, resesängar, bärselar, bilbarnstolar och skötväskor, men även allt du behöver för hemmet. Sidosängar, lekhagar, bäddtextilier, babygym och barnstolar är ett par kategorier som Fillikid har en självklar position i. Alla deras produkter utvecklas och testas vid företagets huvudkontor i Thalgau, Österrike och när det kommer till produktion förlitar de sig bara på de noggrant testade och modernaste produktionsanläggningarna.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fillikid Mosaikkorg naturlig med fodrad kant och vit madrass
4.5
14 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 12
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare