fillikid Amning och sidokudde 190 cm

Pris
359 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A301452

EAN: 9120094659548

fillikid Amning och sidokudde 190 cm
Texten har översatts automatiskt.
Under den spännande tiden av graviditet och amning är det viktigt för dig som mamma och för din lilla älskling att ligga så bekvämt som möjligt.

Därför skapade Fillikid amning och sidosovkuddar en utmärkt kombinationsmöjlighet. .

Använd som en sidokudde:

Vid första användningen under graviditeten stöder kudden dig när du sover på din sida och hjälper dig att konvertera till en sidosovare även om du normalt är brukade sova på magen eller ryggen.

Kudden har fyllts speciellt med mjuka, ljudlösa och andningsbara ihåliga silikonfibrer så att den känns nästan som din vanliga kudde och inte ger några obehagliga ljud eller rasslande i sängen när du sover.

Du kan också använda kudden som en stöd- och positioneringskudde under graviditeten och underlätta din vardag, till exempel för att lägga upp benen eller för att stödja ryggen eller nacken när du läser.

Använd som ammekudde:

När ditt lilla solsken jag När du är född kan du använda kudden som amningskudde och den stöder dig och din ergonomiska hållning när du ammar. Kudden är speciellt utformad för att skapa en stabil, fast kropp med tillräcklig fyllning för att ge dig tillräckligt stöd. Dessutom säkerställer den ljudlösa ihåliga fiberfyllningen att din lilla älskling inte väcks av ruslande ljud när han somnar i dina armar efter amning. För att säkerställa att amningskudden förblir på plats under amning kan du fixa den med det praktiska kardborrfästet. Du kan också använda kardborrebandet för att förvandla kudden till ett snyggt bo där din baby känns skyddad och säker.

Om kardborrebandet inte behövs kan det enkelt fästas i motsvarande motsvarighet och stör dig inte när du sover eller kramar.

Ekologiskt hållbar produktion i EU.

Både det avtagbara locket och inneröverdraget är tillverkade av 100% bomull. Dessutom ligger hela kudden bara några hundra kilometer från österrikiska Fillikid företagets webbplats för att hålla transportavstånden så korta som möjligt och för att säkerställa att de höga Fillikid-kvalitetsnormerna bibehålls.

Naturligtvis kan du enkelt bearbeta tvätta kudden.

Produktdetaljer
  • Material: yttertyg och inneröverdrag: 100% bomull
  • Fyllning: silikoniserad polyester ihålig fiber
  • Mått: 190 cm x 40 cm
  • fyllningskapacitet: ca. 30 liter
  • Täckbar avtagbar och tvättbar upp till 40 ° C, fyllning tvättbar upp till 30 ° C

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fillikid Amning och sidokudde 190 cm
4.5
24 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 19
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

fillikid Amning och sidokudde 190 cm
fillikid Amning och sidokudde 190 cm
359 kr