Filibabba Varmluftsballong - Grön 10 cm
NYHET

Filibabba Varmluftsballong - Grön 10 cm


Variant:
 • Filibabba Varmluftsballong - Frappé 10 cm
 • Filibabba Varmluftsballong - Grön 10 cm

Pris
279 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A382788

EAN: 5712804026944

Filibabba Varmluftsballong - Grön 10 cm
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
 • Ålder: från 0 månader
 • En fantastisk sommarkväll blir ännu mer perfekt när varmluftsballonger plötsligt dyker upp på den luftiga himlen - med Filibabbas varmluftsballonger svävar dessa sommardrömmar rakt in i barnkammaren.
 • Deras dekorativa varmluftsballonger är handgjorda och har många fina detaljer som kommer att fascinera både barn och vuxna.
 • Kombinera de olika storlekarna och färgerna för att skapa din egen ballongfestival.
 • Filibabbas dekorativa ballonger levereras i en vacker presentförpackning som också kan användas för förvaring i ditt barns rum.
 • Eftersom alla deras varmluftsballonger är handgjorda är varje ballong unik.
Mått och vikt:
 • Mått när de är monterade (längd x bredd x höjd): 19 x 10 x 10 cm.
Material och skötsel:
 • Material: PP (plast), papper, bomullsnät, korg: PP (plast).
 • Skötsel: Rengör försiktigt med en torr trasa vid behov.
Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner:
  Uppmärksamhet: Ballongerna är dekorativa föremål och bör därför hängas utom räckhåll för mindre barn.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

FILIBABBA

FILIBABBA– Hållbara produkter med unik & tidlös design

Det danska varumärket Filibabba designar och utvecklar leksaker, inredning, serverings set och mycket mer för barn och baby. Företaget som lanserade sin första kollektion år 2015, kännetecknas av tidlös design, vackra mönster och färger, ekologiska material samt ett starkt fokus på hållbarhet, kvalitet och multifunktionalitet. Designen inspirerar både stora och små och kommer från Filibabba-teamets egna erfarenheter av den kaotiska vardagen med barn, samt unika samarbeten med utvalda experter. Alla mönster är handmålade av teamets designer och alla produkter tillverkade med kärlek och största respekt för miljön och människorna företaget arbetar med.

FILIBABBA – Bryr sig om produkten, människorna och planeten

Fillibabba tar hållbarhet på största allvar och ställer höga krav på kvalitet och säkerhet, speciellt gällande textilproduktion. Företaget är ett av de få danska företagen som är GOTS certifierade. GOTS står för Global Organic Textil Standard och fokuserar på ekologi, hållbarhet och socialt ansvar. Dessutom använder de endast 100% ekologiska tyger i sin produktion. Som kund kan du därmed med gott samvete köpa Filibabbas textilier, i vetskap om att de är ekologiska, giftfria och korrekt producerade.

Hos oss på babymarkt.se finner du ett brett utbud av Filibabba leksaker, textilier, serverings set, nappar, napphållare och mycket mer. Hitta den perfekta presenten eller barnets nya favorit sak idag!

Våra bästsäljare

Filibabba Varmluftsballong - Grön 10 cm
Filibabba Varmluftsballong - Grön 10 cm
279 kr