Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Filibabba  Silikonskål 2-pack, Stone Grey
Hållbar
Pris
228 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A344392

EAN: 5712804013319

Filibabba Silikonskål 2-pack, Stone Grey
Texten har översatts automatiskt.
En fin stor skål med en sugkopp i botten för ett bättre grepp på matbordet.

Sugkoppen håller skålen på plats så att din älskling inte kan spilla något så snabbt (fungerar bara på släta ytor). Skålen är tillverkad av 100 % silikon med en mjuk yta som är mycket behaglig att röra vid och gör det lätt för ditt barn att använda bestick när det äter ur skålen.

Silikonskålarna från Filibabba är idealiska för en barnfamilj, där det ska se snyggt ut men samtidigt vara praktiskt. Och det bästa är att skålarna till och med kan falla på golvet utan att gå sönder. Det innebär mindre stress för dig och ditt barn. När saker och ting måste göras snabbt är Filibabba-serien av silikon också lämplig för ugn, mikrovågsugn och diskmaskin (max. 200 °C).

Produktdetaljer:
  • Design : Stone Grey
  • Med sugkopp för bättre grepp (på släta ytor)
  • Oförstörbar
  • Klarar ugn, mikrovågsugn och diskmaskin
  • Mjukt material
  • Material: 100 % silikon
  • Leveransomfattning: 2 x silikonskålar
Observera: Tvätta produkten med varmt vatten och ett neutralt tvättmedel före användning. Kan köras i diskmaskin. Lämplig för ugn (max. 200 °C), mikrovågsugn och frys.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Plastfri

Plast är ett syntetiskt material betående av en eller flera polymerer samt ett flertal tillsatsämnen. Plast tillverkas ofta på basis av olja. Den kritiska punkten här är att dessa petroleumbaserade plaster är svåra att bryta ner, men bryts ner i minsta möjliga delar med tiden. Dessa delar kallas också mikroplaster och bidrar till föroreningen av haven och miljön. Plastfria produkter undviker användningen av petroleumbaserade råvaror och ger därmed mindre mikroplaster i omlopp.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

FILIBABBA

FILIBABBA– Hållbara produkter med unik & tidlös design

Det danska varumärket Filibabba designar och utvecklar leksaker, inredning, serverings set och mycket mer för barn och baby. Företaget som lanserade sin första kollektion år 2015, kännetecknas av tidlös design, vackra mönster och färger, ekologiska material samt ett starkt fokus på hållbarhet, kvalitet och multifunktionalitet. Designen inspirerar både stora och små och kommer från Filibabba-teamets egna erfarenheter av den kaotiska vardagen med barn, samt unika samarbeten med utvalda experter. Alla mönster är handmålade av teamets designer och alla produkter tillverkade med kärlek och största respekt för miljön och människorna företaget arbetar med.

FILIBABBA – Bryr sig om produkten, människorna och planeten

Fillibabba tar hållbarhet på största allvar och ställer höga krav på kvalitet och säkerhet, speciellt gällande textilproduktion. Företaget är ett av de få danska företagen som är GOTS certifierade. GOTS står för Global Organic Textil Standard och fokuserar på ekologi, hållbarhet och socialt ansvar. Dessutom använder de endast 100% ekologiska tyger i sin produktion. Som kund kan du därmed med gott samvete köpa Filibabbas textilier, i vetskap om att de är ekologiska, giftfria och korrekt producerade.

Hos oss på babymarkt.se finner du ett brett utbud av Filibabba leksaker, textilier, serverings set, nappar, napphållare och mycket mer. Hitta den perfekta presenten eller barnets nya favorit sak idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Filibabba Silikonskål 2-pack, Stone Grey
4.5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Filibabba  Silikonskål 2-pack, Stone Grey
Filibabba Silikonskål 2-pack, Stone Grey
228 kr