Filibabba Pil motor boll Blush
Hållbar
Variant:
 • Filibabba Pil motor boll Pistachio
 • Filibabba Pil motor boll Blush

Pris
156 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333347

EAN: 5712804014897

Filibabba Pil motor boll Blush
Texten har översatts automatiskt.
Pil Motorik Ball är utformad för motorisk utveckling. Med mycket hjärta har Filibabba skapat en mångsidig kollektion av motoriska aktivitetsbollar - med sensoriskt berikande ytor och i subtila färgnyanser.

Pil Motorik-bollen är tillverkad av 100 % naturgummi och hjälper till att stimulera ditt barns motorik och greppreflexer. Med ett behagligt klockljud inuti stimulerar den också hörseln. Små gropar är inbyggda i ytan - perfekt för känsliga barn som bara vill ha lätta beröringar. Kanterna på bucklorna är mjuka och kan användas för att bita och gnaga på irriterat tandkött. Samtidigt uppmuntras känselkänslan. En bra produkt för att utveckla finmotoriken.

Produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 8 x 8 x 8 x 8 cm.
 • Främjar motorisk utveckling och greppreflexer.
 • Material: 100 % rent naturgummi
 • Fri från BPA, ftalater och PVC
 • Handmålade med färg som är säkra för livsmedel
 • Skötselinstruktioner: Rengör endast med en fuktig trasa.
 • Ålder: Från 0 månader

Uppmärksamhet
Eftersom bollen är tillverkad av 100 % naturgummi kan utseendet variera något från bilden

Tillbehör

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Filibabba Pil motor boll Blush
Filibabba Pil motor boll Blush
156 kr