Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla extra nu
00
tim
00
min
00
sek
Filibabba  Kuddleksak Bea Bambi Brownie
Hållbar
Pris
188 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333435

EAN: 5712804012497

Filibabba Kuddleksak Bea Bambi Brownie
Texten har översatts automatiskt.
En söt Bambi-mjukis med inspiration från den nordiska naturen, stickad i mjuk 100 % ekologisk bomull med fin struktur och vänliga ögon.

Alla fyllningar är gjorda av 100 % återvinningsbar polyester. Bambi Bea är ett av de många nya djuren från Filibabba. Med olika djur har man skapat en samling med många fina och igenkännbara nordiska djur, för dekoration i barnkammaren och för många timmars lek. Med sitt söta ansikte bygger den gosiga leksaken snabbt upp en relation med barnet. Eftersom gosedjuret är handgjort kan trycket variera något från bilden.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 55 x 22 x 18 cm.
  • Fyllning: 100 % återvinningsbar polyester
  • Material: 100 % ekologisk bomull (stickad)
  • Skötselinstruktioner: Rengör endast med en fuktig trasa.
  • Ålder: Från 0 månader

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Filibabba  Kuddleksak Bea Bambi Brownie
Filibabba Kuddleksak Bea Bambi Brownie
188 kr