10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Filibabba  Aktivitetsleksak - Soft Cube Multicoloured
Hållbar

Filibabba Aktivitetsleksak - Soft Cube Multicoloured


Pris
408 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333473

EAN: 5712804018888

Filibabba Aktivitetsleksak - Soft Cube Multicoloured
Texten har översatts automatiskt.
Aktivitetsleksak inspirerad av den nordiska naturen, tillverkad av 100 % ekologisk bomull. Den mjuka kuben är utformad med olika element på varje sida, bland annat en spegel, en klocka, illustrationer, ett sprakande ljud och olika delar som är roliga för barnet att röra vid. En fin leksak som stimulerar barnets syn och hörsel samt utvecklar barnets finmotorik. Med kardborreband som gör att aktivitetsleksaken kan användas på vår fina lekbåge, över skötbordet eller på barnets bilbarnstol.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): -
  • Främjar motorisk utveckling och greppreflexer.
  • Material: 100 % ekologisk bomull
  • Fyllning: 100 % polyester
  • Skötselinstruktioner: Rengör med en fuktig trasa.
  • Ålder: Från 0 månader

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Filibabba  Aktivitetsleksak - Soft Cube Multicoloured
Filibabba Aktivitetsleksak - Soft Cube Multicoloured
408 kr