fehn ® Musselin kuddfilt valval fehn NATUR
Hållbar

fehn ® Musselin kuddfilt valval fehn NATUR


Pris
200 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297561

EAN: 4001998056365

fehn ® Musselin kuddfilt valval fehn NATUR
Texten har översatts automatiskt.
Gosig kuddfilt i certifierad ekologisk bomull för att gosa, som en krypmatta eller täcke hemma och på vägen. Snuggle filt, täcke & gosa vän i en - den mjuka muslin cuddle filten från fehn NATUR® kollektionen är en trogen följeslagare för unga och gamla. Som en filt för första gången är den lämplig för att somna i barnvagnen eller babybilsätet, som en krypmatta eller insats i lekhallen och även för att täcka, krama och gosa med dina nära och kära. Det fantastiskt mjuka materialet tillverkat av 100% ekologisk bomull från kontrollerad och certifierad odling gör den snygga filten till den perfekta värmeproducenten för hemmet och på vägen. Den lilla sprakande valen är en fantastisk första lekvän och stimulerar lekfullt barnets sinnen.

produktdetaljer:
  • Materialfilt: musselin (100% ekologisk bomull)
  • Sprakande djur: Jersey, frotté (100% ekologisk bomull)
  • Mått tak: 135 x 100 cm
  • Mått val: 13 cm
  • Tvättbar vid 40 ° C

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
147 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fehn ® Musselin kuddfilt valval fehn NATUR
4
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

fehn ® Musselin kuddfilt valval fehn NATUR
fehn ® Musselin kuddfilt valval fehn NATUR
200 kr