fehn ® Music Box Elephant fehn NATUR
Hållbar
Variant:
 • fehn ® Music Box Elephant fehn NATUR
 • fehn ® musikalisk klocka Elefant i månen God natt

Pris
237 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A295818

EAN: 4001998056013

fehn ® Music Box Elephant fehn NATUR
Texten har översatts automatiskt.
"Den söta elefanten med musiklåda från fehn NATUR®-samlingen är inte bara en fantastisk första vän för spädbarn från födseln, utan tröstar och lugnar dem med sin mjuka sovande melodi ""Träumerei (Schumann)"". Den moderna e-formen för den naturliga sömnkamrat passar perfekt i små babyhänder och tack vare de två fästremmarna kan den bedårande tygelefanten snabbt fästas i spjälsängen, bilbarnstolen eller barnvagnen hemma och på resande fot. De hållbara materialen gjorda av 100% ekologisk bomull från kontrollerad och certifierad odling och fyllningen av 100% organiska PLA-fibrer från förnybara resurser gör att krama, drömma och älska ett speciellt nöje.

Detaljer:
 • Med integrerad och avtagbar lindningsmekanism
 • Melodi: Dreaming (Schumann)
 • Mått: ca. 20 cm
 • Övre material: jersey, musselin, velour, frotté, vävt tyg Fyllning: PLA-fibrer
 • Tvättas vid 30 ° C
 • Ålder: från 0 månader
 • Must-have för initial utrustning
 • Perfekt present för födelse, dop eller födelsedag
 • Testad för säkerhet av oberoende testinstitut

Uppmärksamhet
Lekutrustningen får inte komma i händerna på spädbarn och små barn. Dragkedjan ska endast användas av vuxna. Leksaken får endast ges till barnet när dragkedjan är ordentligt stängd."

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

fehn

Fehn – Lärande genom lek

Leksaksföretaget Fehn, grundat av Artur Fehn år 1949 står för kvalitet, innovation och obegränsat kul. De erbjuder leksaker för bebisar och små barn i åldern 0-18 månader som bidrar positivt till barnets utveckling och främjar deras syn, hörsel, känsel och motorik på ett lekfullt sätt. Själva beskriver de att de erbjuder leksaker för lärorik lek med en hög gosighetsfaktor. En välvald beskrivning då deras produktdesign kännetecknas av mjuka material, vackra djurmotiv och barnanpassade färger. Dessutom har många produkter kreativa funktioner som exempelvis gosedjuren som även agerar nattlampa.

I Fehns breda utbud finner du dock inte enbart uppskattade leksaker som babygym, babymobiler, badleksaker och barnvagnsböcker. Utan även bland annat spjälsängsskydd, haklappar, handdukar och filtar. Du hittar således alltifrån den perfekta presenten, till den nya vardagshjälten, till barnens nya favorit.

Säkerhet och kvalitet

Med över 70 år i branschen, är Fehn ett varumärke att lita på. Deras produkter är designade med kärlek i Tyskland och produceras sedan med omtanke i deras egna fabrik i Sir Lanka. Säkerhet och kvalité är av högsta prioritet för Fehn. Därför gör de noggranna materialval och genomför regelbundna kvalitetskontroller. Produkterna testas även av ledande testinstitut i Tyskland i linje med Europeiska säkerhetsstandarder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fehn ® Music Box Elephant fehn NATUR
4.5
18 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 13
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

fehn ® Music Box Elephant fehn NATUR
fehn ® Music Box Elephant fehn NATUR
237 kr