fehn ® Inslaget omslag Leo fehn NATURE
Hållbar
Pris
298 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297611

EAN: 4001998056242

fehn ® Inslaget omslag Leo fehn NATURE
Texten har översatts automatiskt.
Baby filt tillverkad av certifierad ekologisk bomull med kardborreband för barnvagn, bärsele, bilbarnstol och babysäng. Den gosiga babyfiltet Löwe från fehn NATUR®-kollektionen är den perfekta följeslagaren för hemma och på resan. Som en omslagsfilt i bilbarnstolen, babybilstolen och barnvagnen eller som en kuddfilt i vaggan och babysängen - din baby lindas snabbt, enkelt och säkert i alla situationer utan att behöva trampa ut. Den naturliga babyfiltet tillverkat av 100% ekologiskt bomullsmaterial från kontrollerad och certifierad odling är mjukt mjukt och bekvämt för din baby. Den praktiska huven skyddar huvudet och öronen. Utan bälteslits, lämplig för alla barnbilsäten, barnvagnar och bilbarnstolar.

produktdetaljer:
  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Storlek: 70 x 80 cm
  • Tvättbar till 40 ° C
  • Ålder: 0 - 6 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fehn ® Inslaget omslag Leo fehn NATURE
4
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

fehn ® Inslaget omslag Leo fehn NATURE
fehn ® Inslaget omslag Leo fehn NATURE
298 kr