fehn ® Elefantbadset
Hållbar
Variant:
  • fehn ® Elefantbadset
  • fehn ® Badkar Wal

Pris
327 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297563

EAN: 4001998056396

fehn ® Elefantbadset
Texten har översatts automatiskt.
Badset Handduk och tvättlapp i certifierad ekologisk bomull med djurmotiv för glad badkul. Djurbadkul - Det mycket absorberande badsetet som består av badhandduk med huva och tvätthandske Wal från fehn NATUR®-kollektionen gör daglig tvätt till ett nöje för varje barn. Den snygga mjuka babyhandduken med en söt huva omsluter försiktigt barnet och skyddar det på ett tillförlitligt sätt mot kyla och drag. Babytvätten kan inte bara användas som en B-aden utan också som en handdocka - sätt bara på den och valen kommer snabbt till liv. Det naturliga materialet tillverkat av 100% organisk bomull från kontrollerad och certifierad odling är särskilt skonsamt mot barnets hud och rengör eller torkar mycket försiktigt och med mycket roligt.

produktdetaljer:
  • Mått: 70 x 70 cm
  • Material: 100% bomull
  • Tvättas upp till 60 ° C

Tillbehör

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fehn ® Elefantbadset
5
21 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 17
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

fehn ® Elefantbadset
fehn ® Elefantbadset
327 kr