FabBrix Träklämma Byggklossar MASTER WOODEN BOX 70 stycken
Hållbar

FabBrix Träklämma Byggklossar MASTER WOODEN BOX 70 stycken


Variant:
  • FabBrix Träklämma Byggklossar MASTER WOODEN BOX 70 stycken
  • FabBrix byggklossar med träklämma 30 stycken

Pris
574 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333541

EAN: 3760200288741

FabBrix Träklämma Byggklossar MASTER WOODEN BOX 70 stycken
Texten har översatts automatiskt.
Upptäck de FSC-certifierade FabBRIX byggklossarna i trä i en exklusiv och högkvalitativ bokskrin. Upptäck FabBrix: biologiskt nedbrytbar och från FSC-certifierade skogar, 100 % kompatibel med konventionella byggstenar.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 21 x 10,5 x 7,5 cm.
  • Innehåll: 70 byggstenar
  • Ålder: Från 4 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år.

Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

FabBrix Träklämma Byggklossar MASTER WOODEN BOX 70 stycken
FabBrix Träklämma Byggklossar MASTER WOODEN BOX 70 stycken
574 kr