everyday Baby Drinking and eating set I i purple rose

everyday Baby Drinking and eating set I i purple rose


Variant:
 • everyday Baby Drinking and eating set I i purple rose
 • everyday Baby Drink- och matgrupp I i mint green
 • everyday Baby Drickande och ätande set I i lugnt grått

Pris
515 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A315182

EAN: 4250226045620

everyday Baby Drinking and eating set I i purple rose
Texten har översatts automatiskt.
Everyday Baby Drinking and eating set I

Everyday Baby Dryckes- och matuppsättning bestående av en glasdryckskopp Sippy Cup, silikonsked (2 st.) och en matskål i silikon: Den Everyday Baby Sippy Cup drickmugg i glas med silikonhylsa är idealisk för en enkel övergång från bröst eller flaska till att dricka själv. Glas är det säkraste materialet för dryckesmuggar och flaskor! Eftersom det är ett naturligt råmaterial är det fritt från mjukgörare och andra kemikalier. Garanterat utan plast (där produkten kommer i kontakt med barnets mat eller mun)! Silikonhylsan ger inte bara flaskorna ett snyggt utseende, utan ger också ytterligare skydd och en mycket behaglig känsla (INTE BRYTESÄKER!). Med behagligt mjuk silikon drickmunstycke. Inkluderar ergonomiskt utformade, lätt att hålla i drickhandtag och skyddande lock. Användning av högkvalitativt, extra lätt borosilikatglas: mycket motståndskraftigt mot kemikalier och temperaturer. Okänslig för plötsliga temperaturförändringar. Användning av silikon av särskilt hög kvalitet: fri från skadliga kemiska ämnen.

Everyday Baby Silicone Spoon: Perfekt för kompletterande matning. Mjuk skedspets för barnets känsliga tandkött och gom. Det är lätt att mata ditt barn och det finns ingen risk för att det skadar barnets mun. Stabilt, oböjligt silikonhandtag tack vare Metal l kärna. Skeden når lätt ner till botten av en burk och är tillräckligt stabil för att du enkelt ska kunna röra om. Vackert formad Design . Ligger bekvämt i handen.

Everyday Baby Silikonmatningsskål med sugfot: Är det dags för ditt barn att lära sig att äta själv? Everyday Baby Silicone Eating Bowl är idealisk för matning och de första självständiga ätförsöken. Skålen är utrustad med en stark sugfot och sitter stadigt fast på bordet och förhindrar många spill. Lutande botten - för att skeda ut den sista biten mat. Passar även på det minsta barnstolsbordet. Med praktisk mätskala på insidan - för att kontrollera mängden mat. Everyday Baby Silikonmatningsskålen är det säkraste valet för ditt barns hälsa.

Lätt att rengöra: Lägg flaskan i kokande vatten i 5 minuter före första användningen. För att rengöra produkten, ta isär alla delar och tvätta försiktigt med milt tvålvatten och skölj under rinnande vatten. Placera alla delar på ett avrinningsgaller. Töm flaskorna i ett väl ventilerat utrymme för att se till att de torkar ordentligt. Det bästa sättet att sterilisera nappflaskor av glas är att koka dem i en kastrull med vatten. Kan köras i diskmaskin. Rengör skeden och skålen i diskmaskinen eller för hand. Vi rekommenderar att du rengör skeden och skålen i silikon så snart som möjligt efter att du ätit för att undvika missfärgning från maten. Rengör skeden och skålen noggrant. Se till att silikonskålen placeras i ett ventilerat område där den kan rinna av och torka ordentligt. Mögel eller svamp kan bildas om de förvaras i våta eller fuktiga utrymmen. Lägg skedar och skål i kokande vatten i 5 minuter före första användning.

Produktdetaljer:
 • Borosilikatglas av hög kvalitet
 • Anti-kolisk drickmunstycke tillverkad av mjukt silikon av medicinsk kvalitet
 • Stark sugbas
 • Mjuk silikonspets
 • Fri från BPA, BPF, BPS, ftalater och PVC
 • Innehåll: 1 glasmugg, 1 skål, 2 silikonskedar
 • Material: (flaska:) glas, silikon; (skyddshuvud/skruvring/handtag:) polypropylen; (drickspade/skål/sked:) silikon, rostfritt stål (insida skedhandtag)
 • Ålder: från 4 månader
 • Färg: Rosa
 • Lämplig för mikrovågsugn (gäller inte skeden), diskmaskin, ångsterilisering, sterilisering, frys

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: everyday Baby Drinking and eating set I i purple rose
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

everyday Baby Drinking and eating set I i purple rose
everyday Baby Drinking and eating set I i purple rose
515 kr