Ever Earth ® 7 Min första stora aktivitetskub (pastell)
Hållbar
Ever Earth ® 7 Min första stora aktivitetskub (pastell)

Ever Earth ® 7 Min första stora aktivitetskub (pastell)


Pris
399 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A281286

EAN: 6923619437729

Ever Earth ® 7 Min första stora aktivitetskub (pastell)
Texten har översatts automatiskt.
Vår aktivitetskub ger ditt barn otaliga lekmöjligheter. Samtidigt kan barnen stärka och utveckla sina färdigheter på många områden med den här multifunktionella kuben. Träleksaken är utrustad med flera motoriska slingor, ett färgglatt djurpussel, en klocka för inlärning, sorteringsblock och mycket mer. Lekkuberna tränar både barnets motorik och hand-ögonkoordination samt färgförståelse. De många rörliga träklossarna kan också stärka ditt barns hörselförståelse.

Denna produkt tränar följande områden för barns lärande:

 • Tankeförmåga: Barnets logiska tänkande främjas genom att uppmuntra barnet att upptäcka mönster, symmetrier eller strukturer när det leker. Barnet börjar förstå hur saker och ting fungerar, vilket gör det till en av de bästa upplevelserna i leken.

 • Finmotorik: Den här leksaken främjar barnets känsel och grepp och uppmuntrar deras fingerfärdighet. Barnen får en känsla för fina rörelser och sina egna händer. Genom att pröva saker, utforska föremål och uppfatta med alla sinnen hjälper man barnet att utveckla sina sinnen på lång sikt.

 • Att känna igen former: Genom att leka med olika former och figurer uppmuntras barnets förståelse för former, samtidigt som det förbättrar sin rumsliga medvetenhet och sin finmotorik.

 • Samordning mellan hand och öga: Denna leksak främjar särskilt samordningen mellan hand och öga och bidrar på lång sikt till att utveckla barnets motoriska färdigheter och kroppsuppfattning. Den lär sig lekfullt att använda sina händer och fingrar på ett skickligare sätt.

 • Kreativitet och fantasi: Barn har en fruktbar fantasi. Leken ger dem nya möjligheter att uttrycka sin kreativitet och låta fantasin flöda fritt. Tack vare sina idéer och sin fantasi omformar barnen världen genom leken.

 • Problemlösning: Att möta svåra utmaningar när man leker hjälper barnen att hantera problem. Att lösa problem i vardagen blir också en barnlek för dem. Att klara av dessa utmaningar ökar självförtroendet och förbättrar inlärningsprocessen.

 • Bygga upp självförtroende: Genom att bidra med sina idéer utvecklar barnen sin självkänsla. När de spelar ställer de sig själva inför uppgifter och utmaningar. Med varje utmaning som de klarar av stärks deras självförtroende. De lär sig att kommunicera med andra och stärker sina sociala färdigheter.

 • Social kompetens: Att dela erfarenheter och ny kunskap med andra är särskilt viktigt för barns utveckling. Barnen lär sig att lösa konflikter och förbättra sin verbala kommunikation genom lek. De hanterar vardagliga observationer och roller och förbättrar sina sociala färdigheter.

 • Stimulera uppfattningar: Genom att aktivera de olika sinnena kan barnen stärka sin uppfattning redan i tidig ålder. Detta ger i sin tur nyfikna barn som är uppmärksamma på nya utmaningar.

 • Känna igen siffror: Det är lätt att lära sig siffror med den här leksaken. Tidig exponering för siffror hjälper barn att lära sig mycket genom lek.


Produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 20 cm x 20 cm x 20 cm x 20 cm.
 • Material: bok
 • Ålder: från 18 månader
Uppmärksamhet
Låt aldrig barnet leka med detta föremål utan tillsyn.
Använd ett milt rengöringsmedel och vatten på en fuktig trasa för att rengöra leksaken. Glasrengöringsmedel och slipmedel kan repa ytan och skada leksaken.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ever Earth ® 7 Min första stora aktivitetskub (pastell)
5
16 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ever Earth ® 7 Min första stora aktivitetskub (pastell)
Ever Earth ® 7 Min första stora aktivitetskub (pastell)
399 kr