Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

emma & noah Lekmatta Patchwork Mint 200 x 200 cm
Hållbar
emma & noah Lekmatta Patchwork Mint 200 x 200 cm
Tillfälligt slutsåld

emma & noah Lekmatta Patchwork Mint 200 x 200 cm


Pris
1207 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A275699

EAN: 0783024355867

emma & noah Lekmatta Patchwork Mint 200 x 200 cm
Perfekt för de första upptäcksresorna! Platsen för att börja krypa och upptäcka. Mjukt vadderad för att isolera mot kalla golv. Det mjuka och kosliga tyget ger ditt barn ett optimalt välbefinnande och har samtidigt ett kvalitativt, robust och hållbart utförande så att du och ditt barn kommer att njuta av det under lång tid.

Enkel att rengöra och perfekt för att ha med sig. Oavsett om du är hemma, i trädgården eller iväg, lekmattan kan läggas ut var som helst för de små eller för att leka med de äldre.

Om den eleganta designen får några fläckar är detta inte ett problem, eftersom lekmattan passar in i de flesta standardtvättmaskiner och kan tvättas vid upp till 40 ° C. På det sättet är den både ren och hygienisk på nolltid.

Produktdetaljer:
  • Mått: 200 x 200 cm
  • 100% Bomull
  • Testad och godkända allergivänliga material
  • Lätt att rengöra i tvättmaskin upp till 40°C

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: emma & noah Lekmatta Patchwork Mint 200 x 200 cm
4.5
18 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 12
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare