emma & noah gaze blöjor set med 3 blommor Mint 70 x 70 cm
Hållbar
emma & noah gaze blöjor set med 3 blommor Mint 70 x 70 cm

emma & noah gaze blöjor set med 3 blommor Mint 70 x 70 cm


Variant:
  • emma & noah muslinblöjor set med 3 st valblå 70 x 70 cm
  • emma & noah gaze blöjor set med 3 blommor Mint 70 x 70 cm
  • emma & noah muslinblöjor set med 3 blommor blå 80 x 80 cm

Pris
301 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A275501

EAN: 0783024355836

emma & noah gaze blöjor set med 3 blommor Mint 70 x 70 cm
EMMA + NOAH-tygdukar: premiumkvalitet och magisk design.

För otaliga generationer har mödrar bytt barn med blöjor av naturliga material. På EMMA + NOAH fortsätter vi denna tradition med våra individuellt designade vävda, högkvalitativa gasbindor. Våra EMMA + NOAH-blödublöjor är tillverkade av 100% naturlig, hudvänlig bomull.
Till skillnad från vanliga tygdukar är de mycket mjuka och fluffiga och smickrar ditt barns fina hud. Det dubbla vävda, absorberande bomullsmusselinvävet i gasbindan absorberar vätska lätt.

För att hantera den ofta använda vardagen, tillverkas våra gasbindar med särskild omsorg. Trasorna är redan tvättade och alla kanter är dubbelvikta och sys försiktigt, så att blödublöjorna inte varpas eller släpper inte ens vid ofta tvätt. De är särskilt kuddiga mjuka och skonsamma mot ditt barns fina hud. (rekommenderad temperatur 40 ° C)

Mångsidig: På grund av deras praktiska storlek (80 cm x 80 cm, paket med 4), kan duken användas på många olika sätt, t.ex. som blötdyckor, puckhandduk, byte av duk , spett- och ammduk, barnvagnsfilt med mer. Snabbtorkande och därför snabbt redo för nästa användning. Den högkvalitativa, attraktiva förpackningen gör dem också till den perfekta presenten till barnets första utrustning för nya mammor och pappor.

produktinformation:
  • Mått: 70 x 70 cm
  • 100% bomull
  • Förorenat testade och anti-allergiska material
  • 40 ° C tvättbar maskin och därför särskilt lätt att rengöra
  • Perfekt för resor och som barnvagnsduk
  • Wraparound-tyg, puck, spett och ammande tyg

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: emma & noah gaze blöjor set med 3 blommor Mint 70 x 70 cm
4.5
19 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

emma & noah gaze blöjor set med 3 blommor Mint 70 x 70 cm
emma & noah gaze blöjor set med 3 blommor Mint 70 x 70 cm
301 kr