emma & noah puck cloth diamonds rosa 120 x 120 cm

emma & noah puck cloth diamonds rosa 120 x 120 cmPris
249 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A275801

EAN: 0783024355539

emma & noah puck cloth diamonds rosa 120 x 120 cm
Texten har översatts automatiskt.
Emma & Noah puck sling - trygghet och lugn sömn för ditt barn. I otaliga generationer och i många kulturer har det varit en beprövad tradition att svepa barn. Emma & Noah puck sling fortsätter denna tradition. Den ger ditt barn tillbaka den känsla som det känner från livmodern och erbjuder det en varm och skyddande grotta där det känner sig tryggt. Detta gäller särskilt för nyfödda barn som känner sig obekväma när de ligger i det öppna rummet utan gränser och är vilsna. Många spädbarn har problem med att somna och sova hela natten eftersom de är mycket rastlösa och hela tiden väcker sig själva genom okontrollerade rörelser (Moro-reflex).
Emma & Noah Pucktuch hjälper särskilt rastlösa och gråtande bebisar att slappna av och lugna ner sig och därmed somna lättare och sova lugnare hela natten. Pucken är lämplig för spädbarn upp till 3-6 månaders ålder. Med sina 120x120 cm erbjuder emma & noah puck-slingan tillräckligt med utrymme för ditt växande barn. Även när ditt barn har vuxit ur åldern för att svepas kan du fortsätta att använda duken, för med sina 120 x 120 cm har den mjuka och gosiga svepduken från emma & noah den perfekta storleken för att användas i många andra situationer.Hög kvalitet och omsorgsfullt bearbetad, tack vare robusta, högkvalitativa tiger -material och rena och omsorgsfullt bearbetade sömmar är våra dukar inte bara vackra att se på, utan också en långvarig följeslagare. De behåller formen och fransar sig inte, även efter upprepade tvättar, så att du och ditt barn kan ha glädje av dem länge.

Produktdetaljer:
  • Mått: 120 x 120 cm
  • 100 % bomull
  • Föroreningstestade och antiallergiska material
  • Tvättbar vid 40°C

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: emma & noah puck cloth diamonds rosa 120 x 120 cm
5
29 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 25
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

emma & noah puck cloth diamonds rosa 120 x 120 cm
emma & noah puck cloth diamonds rosa 120 x 120 cm
249 kr