emma & amp noah krypande filtpunkter mint 140 x 140 cm
emma & amp noah krypande filtpunkter mint 140 x 140 cm

emma & noah krypande filtpunkter mint 140 x 140 cm


Pris
1104 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292019

EAN: 4260635090074

emma & noah krypande filtpunkter mint 140 x 140 cm
Texten har översatts automatiskt.
Emma & amp noah kryper filt - perfekt för de första upptäcktsresorna! När ditt barns behov av att upptäcka vaknar och han eller hon ser sina första försök att krypa, emma & amp noah kryper filt är den perfekta segjeslagaren. Mjukt och generöst vadderat, det skyddar ditt barn från kylan på marken. Det kudda mjuka och gosiga tyget garanterar barnets optimala välbefinnande när du utforskar och är samtidigt robust och slitstark tack vare det högkvalitativa utförandet, så att du och ditt barn kommer att njuta av det under lång tid.

Det är lätt att ta hand om och också perfekt för resor. Vare sig hemma, trädgården eller på vägen, kan den krypande filten fällas upp och tas överallt för att krypa och kela för de små eller spela för de äldre.

Om den eleganta designen får en ny fläckar av det är inget problem, får den krypande filten från emma & amp noah passar i i alla vanliga tvättmaskiner och kan tvättas vid upp till 30 ° C. Så det är rent och hygieniskt igen på nolltid.

Generöst vadderat och kuddigt mjukt och varmt: För ditt barns första försök att flytta runt, emma & amp noah crawling filt betal ditt barn och gosig mjuk och vadderad bas som håller marken kallt borta (tjocklek 4 cm, yttre tyg 100% bomull, fyllning / stoppning polyester).

Trevligt stort och ändå bärbart: Din baby har nog frihet att krypa, rulla och utforska. Samtidigt kan filten fällas upp och enkelt tas överallt. testad enligt OEKO TEX Standard 100: oskadlig för spädbarn och fri från skadliga ämnen. Testat oberoende av skadliga ämnen och certifierats med den strikta OEKO TEX Standard 100.

Versatile & amp robust: Idealisk som krypfilt och leksakinsats samt leklekfilt för äldre barn. Tack vare det slitstarka bomullstyget är det krypande filten och robust följeslagare i många situationer, till exempel utomhuspickniker med barn.

Lätt att tvätta: Emma & amp noah krypande filtar kan tvättas vid 40 ° C och passar i alla vanliga tvättmaskiner, så att de snabbt blir rena och färska igen när de smutsas.

produktinformation:
  • Mått: 140 x 140 cm
  • 100% bomull
  • Förorenat testade och anti-allergiska material
  • Maskintvättbart vid 30 ° C och gör lätt lätt att ta hand om

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
715 kr
Pris
402 kr
Pris
715 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: emma & noah krypande filtpunkter mint 140 x 140 cm
5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

emma & amp noah krypande filtpunkter mint 140 x 140 cm
emma & noah krypande filtpunkter mint 140 x 140 cm
1104 kr