Eichhorn Pull-Along Duck
NYHET Hållbar
Variant:
  • Eichhorn draghund
  • Eichhorn Pull-Along Duck

Pris
203 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333683

EAN: 4003046007756

Eichhorn Pull-Along Duck
Texten har översatts automatiskt.
Eichhorn dragleksak: Den dragbara ankan från Eichhorn uppmuntrar barnens rörlighet och akustik. Så snart man drar i ankan gör den ljud och huvudet rör sig. Hjulens gummiprofiler gör att leksaken är ljudlös och lämnar inga märken. tiger Endast 100 % FSC®-trä från hållbart skogsbruk används vid tillverkningen av den långsträckta ankan.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd): 16,5 cm
  • med rörligt huvud och wobble-funktion
  • Material:FSC® 100 %, bok och BSK
  • ålder: från 1 år
Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under ett år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Eichhorn Pull-Along Duck
5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Eichhorn Pull-Along Duck
Eichhorn Pull-Along Duck
203 kr