Eichhorn Outdoor Rörelsespel
Pris
136 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333648

EAN: 4003046006902

Eichhorn Outdoor Rörelsespel
Texten har översatts automatiskt.
Eichhorns rörelsespel består av 20 färgglada spelskivor i trä med roliga motiv som uppmuntrar de små att röra sig, dansa, gymnastisera och släppa loss. Setet kombinerar lek och sport. Spelskivorna visar barnen vissa övningar och rörelser som de ska imitera och genomföra på ett lekfullt sätt. Naturligtvis finns det inga gränser för deras egen kreativitet. För förvaring levereras speluppsättningen med en tygpåse där alla 20 delar enkelt kan förvaras och tas med överallt. Rörelsespelet är den perfekta leksaken för barn från 3 år och lovar en frisk fläkt i trädgården, parken och på varje semester.

Produktdetaljer:
  • Skivans diameter: 8cm
  • Innehåll: 20 träskivor
  • Uppmuntrar ditt barn att leka
  • Material: limpapp, tyg och BSK
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Eichhorn Outdoor Rörelsespel
Eichhorn Outdoor Rörelsespel
136 kr