Eichhorn djurpussel 16 bitar
NYHET Hållbar
Pris
87 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333669

EAN: 4003046007107

Eichhorn djurpussel 16 bitar
Texten har översatts automatiskt.
Eichhorn djurpussel: Det 16-delade djurpusslet från Eichhorn kommer att glädja barnen med fantastiska motiv. De stora pusselbitarna är perfekta för små händer. Pusslet främjar barnens finmotorik och hand-ögonkoordination.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): -
  • Innehåll: 8 motiv att sätta ihop
  • Material:FSC® 100 %, kalkplywood
  • Ålder: Från 1 år
Försiktighet
Inte lämplig för barn under ett år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
66 kr
Pris
66 kr

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Eichhorn djurpussel 16 bitar
Eichhorn djurpussel 16 bitar
87 kr