Eichhorn Baby Mobile Cot - kedja
Hållbar
Pris
185 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333742

EAN: 4051902001790

Eichhorn Baby Mobile Cot - kedja
Texten har översatts automatiskt.
Mobil från Eichhorn: Den färgglada mobiltelefonen från Eichhorn är tillverkad av högkvalitativt bokträ och drar till sig barnets uppmärksamhet. Barnet kan följa de färgglada bollarna med ögonen och uppmuntras att ta tag i dem. Mobilen mäter ca 20 x 20 cm och är lämplig för barn från de första levnadsmånaderna. Endast FSC® 100 % trä från hållbart skogsbruk tiger används för att tillverka mobilen. Denna Eichhorn artikel är tillverkad i Tyskland.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd): 20 x 20 cm
  • Kedja att leka med
  • Innehåll: 1 kedja för spjälsängar
  • Material: FSC® 100 %, bok och KT
  • Ålder: Från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
162 kr

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Eichhorn Baby Mobile Cot - kedja
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Eichhorn Baby Mobile Cot - kedja
Eichhorn Baby Mobile Cot - kedja
185 kr