Eichhorn Baby Hipp Barnvagnskedja
NYHET Hållbar
Pris
268 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333708

EAN: 4003046007329

Eichhorn Baby Hipp Barnvagnskedja
Texten har översatts automatiskt.
Eichhorn Baby HIPP barnvagnskedja: Den högkvalitativa Eichhorn Baby HIPP barnvagnskedjan av bokträ har olika taktila stimuli. De olika taktila pärlorna och de söta plyschelementen är en sensorisk upplevelse för små händer och ett blickfång. tiger Endast 100 % FSC®-trä från hållbart skogsbruk används vid tillverkningen av barnvagnskedjan.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): -
  • Innehåll: 1 vagnskedja
  • med bjällror och plyschad åsna
  • Material: FSC® 100 %, bokträ, silikon, plysch, TPE, PP & TB/insert
  • Ålder: Från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Eichhorn Baby Hipp Barnvagnskedja
Eichhorn Baby Hipp Barnvagnskedja
268 kr