ecoiffier 100% Chef - Campingkök med tillbehör
Pris
261 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A271736

EAN: 3280250026495

ecoiffier 100% Chef - Campingkök med tillbehör
Texten har översatts automatiskt.
Med den här färgglada campingköket och tillbehören blir nästa campingresa en fantastisk upplevelse! För även de små kan laga goda måltider - precis som mamma och pappa!

Den här bärbara campingköket med två brännare är lätt att ta med sig var som helst, och det finns gott om tillbehör för att du ska kunna laga mat: en stekpanna med stekt ägg, fem olika grytor, en stekpanna med grillad kyckling, broccoli, grönsaker på burk och diverse köksredskap.

Produktdetaljer:
  • Campingkökets mått: 26 x 20 x 6,5 cm.
  • Innehåll: campingkök, en stekpanna med stekt ägg, fem olika grytor, en stekpanna med grillad kyckling, broccoli, grönsaker på burk och olika köksredskap.
  • Ålder: 18 månader och uppåt


Om Ecoiffier :
Ecoiffier är färgstarka och detaljerade produkter för barn mellan 1 och 6 år med ett utmärkt pris-prestandaförhållande. Den franska leksakstillverkarens credo är: Lär dig och upptäck världen genom lek! Med Abrick-byggklossarna kan barnen upptäcka sina motoriska färdigheter och utveckla sin fantasi.

Rollspelssortimentet är nyckeln till vuxenvärlden och tiger en del av barnens utveckling. Genom att återskapa vardagliga situationer tränas och fördjupas de sociala färdigheterna. Ecoiffier utvecklar och tillverkar hela sitt sortiment i Frankrike och använder återvunnet material för att spara resurser.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: ecoiffier 100% Chef - Campingkök med tillbehör
4.5
16 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

ecoiffier 100% Chef - Campingkök med tillbehör
ecoiffier 100% Chef - Campingkök med tillbehör
261 kr