Done by Deer ™ Golvspel Spegel Lalee Sand
Hållbar

Done by Deer ™ Golvspel Spegel Lalee Sand


Pris
457 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A337878

EAN: 5712643034490

Done by Deer ™ Golvspel Spegel Lalee Sand
Texten har översatts automatiskt.
Golvspegeln från Lalee är perfekt för att stärka barnets nack- och ryggmuskler. Bebisar älskar att titta på sin spegelbild och samtidigt kan de utforska de många aktiviteterna och stimulerande detaljerna.

Du kan fästa barnets napp eller favoritleksak i den elastiska slingan med en Universal ring. Det finns också massor av färgglada etiketter, taktila strukturer och knastrande och prasslande ljud att upptäcka på golvspegeln.

Tack vare fyllningen Sand står lamagolvspegeln stabilt på golvet.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 32 x 27 x 11,5 cm
  • Material: 100 % polyester
  • Fyllnadsmaterial: 100 % polyesterfibrer (återvunna), kvarts sand säck.
  • Torka av med en mjuk, fuktig trasa.
  • Ålder: Från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Återvunnet material

Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Done by Deer ™ Golvspel Spegel Lalee Sand
Done by Deer ™ Golvspel Spegel Lalee Sand
457 kr