Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Done by Deer ™ dryckeskopp Peekaboo Croco i grönt

Done by Deer ™ dryckeskopp Peekaboo Croco i grönt


Variant:
  • Done by Deer ™ Peekaboo mug Croco i rosa
  • Done by Deer ™ Peekaboo mug Croco i blått
  • Done by Deer ™ dryckeskopp Peekaboo Croco i grönt
  • Done by Deer ™ Peekaboo mug Croco i grått

Pris
139 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A309429

EAN: 5712643024910

Done by Deer ™ dryckeskopp Peekaboo Croco i grönt
Texten har översatts automatiskt.
Cuckoo, det är dags för en drink! Krokodilen tittar ut från botten av silikonmuggen, redo att hjälpa de små att ta sina första klunkar. Koppen med två handtag har den perfekta storleken och vikten för att små fingrar ska kunna hålla den bekvämt. Den praktiska muggen är tillverkad av silikon av livsmedelskvalitet, är splitterfri, klarar mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin och har halkfria, enkla greppfunktioner. De små kan lära sig att dricka ur en öppen kopp - upptäck Croco i botten av koppen och känn krokodilens fjäll på handtaget. Muggen har en mjuk grön nyans som matchar Peekaboo-servisen och levereras i en vacker dekorerad presentförpackning.

Produktdetaljer:
  • Design : Grön
  • Material: Silikon
  • Mått: Ø7 x H 6,5 cm 170 ml
  • Diskmaskinsäker upp till 100 ° C
  • Mikrovågsugnssäker
  • Temperaturskydd: -40 ° C till 230 ° C

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Done by Deer™

Done by Deer – Inredning & leksaker i dansk design

Danska Done by Deer erbjuder moderna livsstilsprodukter för småbarnsfamiljer, framförallt barnrumsinredning och leksaker. Done by Deer är varumärket för de som vill inreda med barnen i åtanke men fortfarande upprätthålla ett stilrent hem och uppskattar enkelheten i dansk design. Företaget grundades år 2014 av bland annat designern Helene Hjort. Tillsammans med sitt team designar de innovativa produkter i vackra, moderna färger med söta djurmotiv som får barnen att skratta och de vuxna att le. Varje produkt sticker ut men passar ändå sömnlöst in i resten av er inredning. Det är solklart varför Done by Deer blivit många familjers favorit.

Produkter som älskas av både barn och vuxna

I Done by Deers breda sortiment finner du alltifrån vacker barnrumsinredning, till leksaker som stimulerar barnens sinnen och utveckling samt allt för matstunden. Några av de mest populära produkterna är Done by Deers babygym, skötbädd, babynest och serviser. Andra uppskattade produkter är deras babyleksaker, haklappar och produkter för badet. För Done by Deer är det viktigt att skapa produkter som håller och de är väldigt noggranna i allt de gör, från den kärleksfulla designen till val av leverantörer. Alla produkter uppfyller europeisk säkerhetsstandard och de använder allt mer GOTS-certifierad textil (Global Organic Textil Standard).

Upptäck Done by Deer för ett lekfullt och hemtrevligt hem!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Done by Deer ™ dryckeskopp Peekaboo Croco i grönt
5
16 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 13
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Done by Deer ™ dryckeskopp Peekaboo Croco i grönt
Done by Deer ™ dryckeskopp Peekaboo Croco i grönt
139 kr