Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Done by Deer ™ Babynäste med aktivitetsbåge Raffi Sand
Hållbar

Done by Deer ™ Babynäste med aktivitetsbåge Raffi Sand


Pris
1257 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A337827

EAN: 5712643033011

Done by Deer ™ Babynäste med aktivitetsbåge Raffi Sand
Texten har översatts automatiskt.
Din baby kommer att känna sig trygg och säker i babynestet med lekbåge.

Perfekt för att spela i liggande eller liggande läge. Du kan ta med din lilla flicka runt i huset i det mjuka boet och fästa barnets favoritleksaker på den avtagbara lekbågen.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 76 x 42 x 12 cm (38 cm med båge).
  • Material: 100 % ekologisk bomull
  • Fyllningsmaterial: polyester
  • Material bow: Fyllning av 100 % ekologisk bomull och PP
  • Med girafföron att röra vid
  • Ålder: från 0 månader

Skötselinstruktioner:
  • Överdraget kan tvättas vid 30°C
  • Torka inte i tumlare

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Done by Deer™

Done by Deer – Inredning & leksaker i dansk design

Danska Done by Deer erbjuder moderna livsstilsprodukter för småbarnsfamiljer, framförallt barnrumsinredning och leksaker. Done by Deer är varumärket för de som vill inreda med barnen i åtanke men fortfarande upprätthålla ett stilrent hem och uppskattar enkelheten i dansk design. Företaget grundades år 2014 av bland annat designern Helene Hjort. Tillsammans med sitt team designar de innovativa produkter i vackra, moderna färger med söta djurmotiv som får barnen att skratta och de vuxna att le. Varje produkt sticker ut men passar ändå sömnlöst in i resten av er inredning. Det är solklart varför Done by Deer blivit många familjers favorit.

Produkter som älskas av både barn och vuxna

I Done by Deers breda sortiment finner du alltifrån vacker barnrumsinredning, till leksaker som stimulerar barnens sinnen och utveckling samt allt för matstunden. Några av de mest populära produkterna är Done by Deers babygym, skötbädd, babynest och serviser. Andra uppskattade produkter är deras babyleksaker, haklappar och produkter för badet. För Done by Deer är det viktigt att skapa produkter som håller och de är väldigt noggranna i allt de gör, från den kärleksfulla designen till val av leverantörer. Alla produkter uppfyller europeisk säkerhetsstandard och de använder allt mer GOTS-certifierad textil (Global Organic Textil Standard).

Upptäck Done by Deer för ett lekfullt och hemtrevligt hem!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Done by Deer ™ Babynäste med aktivitetsbåge Raffi Sand
4.5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Done by Deer ™ Babynäste med aktivitetsbåge Raffi Sand
Done by Deer ™ Babynäste med aktivitetsbåge Raffi Sand
1257 kr