cybex SILVER Babyskydd Aton B2 i-Size Bay Blue
Variant:
 • cybex SILVER Babyskydd Aton B2 i-Size Volcano Black
 • cybex SILVER Bilbarnstol Aton B2 i-Size Steel Grå
 • cybex SILVER Babyskydd Aton B2 i-Size Bay Blue

Pris
1889 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334393

EAN: 4063846201013

cybex SILVER Babyskydd Aton B2 i-Size Bay Blue
Texten har översatts automatiskt.
Från 45 till 87 cm höjd; max 13 kg; från födsel till ca 24 månader.

cybex presenterar den nya Aton B2 babyskyddet i-Size . Den har utvecklats i enlighet med den nya säkerhetsstandarden R129/03 och har ett linjärt sidokrockskydd som på ett tillförlitligt sätt skyddar ditt barn när du reser. Den avtagbara insatsen för nyfödda och det höj- och sänkbara nackstödet garanterar dessutom maximal komfort under barnets första två år. Med sina 3,9 kg är Aton B2 i-Size lätt och lätt att hantera. Barnvagnen är kompatibel med cybex barnvagnar och andra utvalda märken, och det stuvbara XXL-solskyddet (USF50+) skyddar även mot sol och vind utanför bilen. Så att du och ditt barn kan ta er från A till B på ett säkert sätt från första dagen.

Minskar olyckskrafterna vid en sidokollision
Det linjära sidokrockskyddet ökar säkerheten vid en sidokrock. I kombination med det energiabsorberande skalet kan det minska krafterna vid en sidokollision med ca 25 %.

Tillförlitligt skydd mot sol och vind
XXL-solskyddet har en solskyddsfaktor USF50+, vilket skyddar ditt barns känsliga hud från solens strålar. Dessutom skyddar den stuvbara huven på ett tillförlitligt sätt mot vind när resan fortsätter utanför bilen.

Växer med ditt barn under de första 24 månaderna
Tack vare det höj- och sänkbara nackstödet i 11 lägen växer babyskyddet med ditt barn under de första 24 månaderna. Huvudet, nacken och axlarna stöds medan selen automatiskt och bekvämt anpassar sig till varje tillväxtspurt.

Enkel hantering
Aton B2 i-Size väger endast 3,9 kg och är lätt och okomplicerad att placera i bilen eller att bära med sig före och efter resan.

Kompatibel med barnvagnar
Som resesystem kan du montera Aton B2 i-Size på alla barnvagnar från cybex, gb eller andra utvalda märken. Den enkla och intuitiva monteringen av babyskyddet gör att du kan fortsätta resan smidigt till fots.

Skyddar ditt barn från den allra första åkturen
Den avtagbara insatsen för nyfödda ger en ergonomiskt korrekt position för ditt barn upp till 60 cm. Du kan alltså vara säker på att han eller hon får maximalt skydd.

Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 66 x 44 x 39 cm.
 • Vikt: 3,9 kg
 • Skötsel: tygöverdraget kan tvättas i maskin vid 30°C.
 • Material överdrag: 100 % polyester
 • Utvecklad och designad i Tyskland
Kompatibel med (säljs separat):
 • Base station Base One
 • SensorSafe 4-i-1-kit
 • Snøgga Mini fotmatta
Leveransens omfattning:
 • Aton B2 babyskydd i-Size
 • Insats för nyfödda

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex SILVER

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex SILVER Babyskydd Aton B2 i-Size Bay Blue
4.5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

cybex SILVER Babyskydd Aton B2 i-Size Bay Blue
cybex SILVER Babyskydd Aton B2 i-Size Bay Blue
1889 kr