cybex GOLD Bilbarnstol Solution S2 i-Fix Deep Black

Pris
1995 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317234

EAN: 4063846170012

cybex GOLD Bilbarnstol Solution S2 i-Fix Deep Black
Texten har översatts automatiskt.
i-seats: 100 till 150 cm kroppslängd, från ca 15 till 50 kg, från ca 3 till 12 år.

En barnstol som är lika flexibel som föräldrarna behöver den. Solution S2 i-Fix växer med ditt barn och har en idealisk passform för alla utvecklingsstadier från tre till tolv års ålder.

Stolens patenterade lutande huvudstöd håller ditt sovande barns huvud i ett skyddat läge och omsluter det med ytterligare huvud- och axelskydd. I händelse av en sidokollision skyddas huvudet och nacken, medan det linjära sidokrockskyddet hjälper till att avleda krafterna bort från barnet. Tack vare det 12-läges höj- och sänkbara nackstödet växer Solution S2 i-Fix alltid med ditt barn - oavsett hur snabbt det utvecklas.

Hjälper till att hålla barnets huvud i en skyddad position
Det patenterade lutande nackstödet ger stöd så att ditt barns huvud inte faller framåt när det sover. När huvudet hålls i detta läge skyddas barnet av stolens huvud- och axelskydd vid en sidokollision.

Aktiverat skydd mot sidokollisioner för felfri installation
Det avancerade linjära sidokrockskyddet är redo att användas från början, utan att någon installation krävs. Krafterna vid en sidokollision minskas med cirka 25 % i kombination med det energiabsorberande skalet.

Växer med barnet
Tack vare det 12-vägs höj- och sänkbara nackstödet kan sätet enkelt och individuellt anpassas till ditt växande barn från 3 till 12 års ålder. Barn växer mycket under denna tid, men du kan alltid justera sätet med en hand så att det följer med barnets tillväxt.

Säkerställer en behaglig kroppstemperatur
Luftcirkulationssystemet säkerställer att kylande luft kan strömma genom barnstolen. Detta innebär att mindre värme byggs upp i sätet och att körningen är behaglig även under varma dagar i Solution S2 i-Fix.

Ger ytterligare stabilitet och möjliggör en säker installation
ISOFIX hjälper dig att installera barnstolen korrekt i bilen. Snabb montering med ett klick gör installationen okomplicerad. Lätt att kontrollera indikatorer som bekräftar att stolen är korrekt installerad så att du kan spänna fast ditt barn med 3-punktsbältet.

Ger många års körkomfort
Den extra breda och djupa sittdynan gör bilstolen till den mest bekväma platsen i bilen - med gott om plats för ditt växande barn.

Passar perfekt till fordonssätet
Det justerbara ryggstödet gör att barnstolen kan anpassas perfekt till alla bilbarnstolar.

Riktar slagkrafterna bort från barnet.
Det energiabsorberande skalet absorberar krafterna vid en kollision och omsluter ditt barn på ett skyddande sätt.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 40,5 x 50 x 61 cm
  • Vikt: 6,2 kg
  • Skötsel: tygöverdrag kan tvättas i maskin vid 30 °C.
  • Utvecklad och designad i Tyskland

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex GOLD Bilbarnstol Solution S2 i-Fix Deep Black
5
78 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 73
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

cybex GOLD Bilbarnstol Solution S2 i-Fix Deep Black
cybex GOLD Bilbarnstol Solution S2 i-Fix Deep Black
1995 kr