Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

cybex GOLD Bilbarnstol Solution G i-fix Granite Black
Tillfälligt slutsåld

Pris
2399 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A319567

EAN: 4063846242733

cybex GOLD Bilbarnstol Solution G i-fix Granite Black
Texten har översatts automatiskt.
Kan användas från 100 till 150 cm höjd, från ca 3 till 12 år, från ca 15 till 50 kg.

Mer sömnkomfort
Avslappnad på vägen: Solution G i-Fix är vår första barnstol för barn upp till 12 år med sovplats. Med ett enda handgrepp kan sätet lutas i en position som gör det ännu lättare för ditt barn att somna.

En säker sovställning
Det patenterade, trevägsjusterbara nackstödet hjälper till att förhindra att ditt barns huvud faller framåt under sömnen. Detta håller huvudet och nacken i ett säkert läge under sömnen.

Skyddar vid en sidokollision
L.S.P. System Plus kan avleda upp till 20 % av sidokrafterna vid en olycka*. Det energiabsorberande skalet neutraliserar också effekten av en kollision och skyddar ditt barn.
* Jämfört med samma säte utan L.S.P.-system.

Perfekt passform för alla åldrar
Tack vare det höj- och sänkbara nackstödet och de flexibla sidovingarna följer Solution G i-Fix med i barnets alla tillväxtspurter. Huvudstödets höjd kan enkelt justeras till barnets storlek, medan de flexibla sidovingarna garanterar maximal komfort i varje tillväxtfas.

Håller sig sval på varma dagar
Ventilationssystemet i Solution G i-Fix gör att luften kan cirkulera genom barnstolen för att avleda värme och på så sätt garantera ett behagligt klimat i sätet. Det innebär att ditt barn alltid kan känna sig bekväm, även under längre bilresor.

Säker och enkel installation
Isofix erbjuder en snabb, säker och tillförlitlig installation. Du kan helt enkelt fästa Solution G i-Fix på Isofix i fordonet och börja resa avslappnat.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd):40,5 x 59,5 x 59 cm
  • Vikt: 7,45 kg
  • Material överdrag: 100 % polyester
  • Överdraget kan tvättas vid 30°C
  • Utvecklad och designad i Tyskland

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex GOLD Bilbarnstol Solution G i-fix Granite Black
4.5
21 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 16
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare