cybex GOLD Bilbarnstol Sirona S2 i-Size Soho Grey

Pris
3758 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314672

EAN: 4063846180356

cybex GOLD Bilbarnstol Sirona S2 i-Size Soho Grey
Texten har översatts automatiskt.
Från 61 till 105 cm höjd (från 45 cm med nyfödd insats); Upp till max. 18 kg; Från ca. 3 månader till 4 år (från födseln med nyfödd insats)

Snabbt och enkelt att sätta in
Den innovativa 360°-rotationsmekanismen erbjuder ett bekvämt och ryggvänligt sätt för föräldrar att sätta barnet i Sirona . På ett ögonblick kan sätet vändas till dörrsidan och det går också snabbt och enkelt att byta från bakåt till framåt.

Bekväm resa i den säkraste positionen
En bakåtvänd bilbarnstol ökar ditt barns säkerhet vid en frontalkollision. I detta läge riktas krafterna från kollisionen mot barnstolens skal. Det är obligatoriskt att barn upp till 15 månaders ålder och en längd på 76 cm reser bakåtvänt.

Minskar krafterna vid främre kollisioner
Tekniken för energireduktion ökar barnets säkerhet i framåtvända sittplatser. Stötkrafterna överförs direkt till barnstolen via bältesystemet, där de delvis avdämpas av de energiabsorberande materialen. Detta minskar de krafter som verkar på barnets känsliga nacke med ca 20 %.

Växer med barnet upp till 4 års ålder
Det 12-läges höj- och sänkbara nackstödet ger enkel, personlig justering för att följa barnets tillväxt.

Minskar slagkraften vid en sidokollision.
Det integrerade L.S.P.-systemet ger ökad säkerhet vid sidokollisioner. På så sätt kan krafterna vid en sidokollision minskas i kombination med det energiabsorberande skalet.

Gör det enkelt att få in och ut ditt barn ur sätet
De smarta selehållarna ger en bekväm in- och utgångsposition. Du hakar bara fast dem så att de inte är i vägen och det är lätt att sätta barnet i Sirona .

Snabb övergång till en sovställning
Med enhandsjustering av sätet och lutningen är det inget som står i vägen för en lugn och avslappnad resa. För en bekväm sömn under bilresan erbjuder barnstolen olika positioner både bakåt och framåt. Sätet justeras snabbt så att ditt barn kan slappna av med en tupplur på väg.

Lätt att installera och förankra i bilen
Tack vare ISOFIX kan du enkelt och säkert installera Sirona i din bil. Installationen är enkel, med ett enda klick för att fästa sätet och ett stödben för att förankra det i fordonet. Indikatorer som är lätta att kontrollera bekräftar att sätet är korrekt installerat och redo att användas.

Riktar slagkrafterna bort från barnet.
Det energiabsorberande skalet absorberar krafterna vid en kollision och skyddar ditt barn.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 71 x 44 x 68 cm.
  • Vikt: 13,9 kg
  • Kompatibel med SensorSafe (säljs separat)
Leveransens omfattning:
  • Barnstol Sirona S2
  • Fast integrerad bas

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex GOLD Bilbarnstol Sirona S2 i-Size Soho Grey
5
81 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 68
 
4 Stjärnor
| 8
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

cybex GOLD Bilbarnstol Sirona S2 i-Size Soho Grey
cybex GOLD Bilbarnstol Sirona S2 i-Size Soho Grey
3758 kr