cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-Size Magnolia Pink
cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-Size Magnolia Pink
Variant:
  • cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-Size River Blue
  • cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-Size Magnolia Pink
  • cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-Size Soho Grey
  • cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-storlek Klass ic Beige

Pris
3399 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A304103

EAN: 4063846051755

cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-Size Magnolia Pink
Texten har översatts automatiskt.
Höjd: Från 76 till 150 cm Vikt: Från ca. 9 till 50 kg Ålder: Från ca. 15 månader till 12 år

Säkerhet som växer med ditt barn
För dina barns säkerhet har föräldrar i flera år valt barnsäten från Pallas-serien cybex. Pallas G i-Size barnstol är den senaste modellen i den prisbelönta serien. Barnstolen erbjuder pålitligt skydd i över tio år. Som en 2-i-1-säte växer Pallas G i-Size med ditt barn och ger säkerhet i alla utvecklingsstadier. Under de första åren erbjuder en ny, optimerad slagskydd exceptionellt skydd, komfort och rörelsefrihet. Detta gör det lättare än någonsin att sätta ditt barn i sätet och böja sig. Det patenterade lutande nackstödet hjälper till att hålla ditt barns huvud i ett skyddat läge även om de somnar under åkturen. Pallas G i-Size passar perfekt för de kommande åren - alltid redo att skydda ditt barn.

40% mindre nackskador
Slagskärmens avancerade design minskar risken för nackskada vid en frontalkollision med över 40% jämfört med ett sele-system. I händelse av en frontkollision kan barnets överkropp rulla över slagkroppen, vilket fungerar på samma sätt som en krockkudde. Slagkraften är fördelad över dess stora yta. Detta minskar belastningen på den känsliga nacken och skyddar ditt barns huvud.

En livslängd på mer än tio år
2-i-1-sitsen som växer med ditt barn - från småbarn till tolv år gammal. Ditt barn skyddas av en säkerhetssele tills han eller hon når en vikt på 21 kg. Sedan avlägsnas stötskyddet och sätet säkras med bilens säkerhetsbälte, vilket ger tillförlitligt skydd tills ditt barn når en höjd av 150 cm (ca 12 år).

Säkerställer barnet inom några sekunder
Den integrerade, justerbara stötskyddet skyddar ditt barn enkelt, snabbt och pålitligt. Forskning har visat att begränsningar har en signifikant lägre felfrekvens än selesystem. Denna nya säkerhetssele har ett bekvämt, lättanvänt spännsystem - inte mer lutar sig över ditt barn eller kämpar med selen. Seleens justerbara passform säkerställer att ditt växande barn får maximal komfort.

Ingen lutning av huvudet framåt
Det patenterade trippelvinklade nackstödet förhindrar att ditt barns huvud tippar framåt under sova. Ditt barns huvud förblir i barnsätets säkerhetszon - för optimal säkerhet, särskilt vid sidokollision. Med huvudstödets tre lutningsinställningar kan du också hitta det perfekta läget där ditt barn kan slappna av och somna.

Utmärkt integrerat sidokollisionsskydd
Linjär sida Stötskyddssystem Plus ger extra säkerhet vid sidokollision. LSP System Plus minskar kollisionskrafterna vid en sidokollisionskollision med mer än 20% jämfört med samma barnsäte utan LSP-systemet.

Intuitiv och stressfri installation
ISOFIX och Top Tether möjliggör enkel och säker installation av barnstolen. ISOFIX säkerställer korrekt installation av sätet, medan Top Tether ger en extra förankring för mer säkerhet och stabilitet. Båda redskapen har visuella indikatorer för att bekräfta att barnstolen är korrekt installerad och redo att användas.

Flytta bara sätet till ett bekvämt sovläge
Enhandsjusteringen av sätet till en mer lutande position håller ditt barn bekvämt och lyckligt. Oavsett hur gammalt ditt barn är, kan du praktiskt taget luta sätet med ett handtag så att det kan sova bra när du är på språng.

Trevlig luftcirkulation även på varma dagar
Luftcirkulationssystemet säkerställer att kylluften cirkulerar genom barnstolen så att ingen värme ackumuleras i sätet och även under varma dagar skapas en behaglig temperatur i sätet. detaljer:
  • Storlek (längd x bredd x höjd): 40,5 x 59,5 x 59 cm
  • Vikt: 8,9 kg
  • Materialöverdrag: 100% polyester
  • Tvättas i maskintvätt med 30 ° C

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-Size Magnolia Pink
5
96 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 84
 
4 Stjärnor
| 9
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-Size Magnolia Pink
cybex GOLD Bilbarnstol Pallas G i-Size Magnolia Pink
3399 kr