Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
cybex GOLD Babyskydd Aton S2 i-Size Magnolia Pink

Pris
2006 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334418

EAN: 4063846192298

cybex GOLD Babyskydd Aton S2 i-Size Magnolia Pink
Texten har översatts automatiskt.
Från födseln till ca 24 månader; max 13 kg; 45 till 87 cm kroppslängd.

Allt som ditt barn behöver från första resan. Bilbarnstolen Aton S2 i-Size med sin eleganta Design och testade säkerhetselement erbjuder pålitligt skydd och elegant komfort redan från början. Aton S2 i-Size är godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden R129/03 från FN/ECE och har ett integrerat och utdragbart linjärt sidokrockskydd (L.S.P.) som ger maximalt skydd vid en olycka.

Tack vare det 11-lägesjusterbara nackstödet kan sätet hålla jämna steg med barnets utveckling - även vid snabb tillväxt upp till 24 månader. Dessutom ger den integrerade och vikbara XXL-solskyddet skugga och skyddar ditt barn från sol och vind. Det innebär att du och ditt barn kan nå er destination på ett säkert och bekvämt sätt även utanför bilen.

Verifierad säkerhet för avslappnade resor
Aton S2 i-Size har utvecklats med de senaste säkerhetsstandarderna i åtanke. Både babyskyddet och Base One (finns separat) är godkända enligt barnstolsstandarden R129/03 och har i-Size -kompatibilitet, vilket också kräver omfattande sidokollisionstester.

Minskar krockkrafterna vid en sidokollision.
Det integrerade linjära sidokrockskyddet, som kan fällas ut på dörrsidan, överför upp till 25 % av krafterna från en sidokrock till det energiabsorberande skalet och bidrar till bästa möjliga säkerhet.

Växer med ditt barn
Tack vare det höj- och sänkbara nackstödet med 11 positioner växer babyskyddet med ditt barn upp till 24 månaders ålder. Huvudet, nacken och axlarna får ergonomiskt stöd i varje skede, medan selen automatiskt anpassas till varje tillväxtfas.

Skyddar ditt barn från sol och vind
Det integrerade, vikbara XXL-solskyddet skyddar tillförlitligt mot solens strålar. Tyget har en solskyddsfaktor USF50+ för att skydda ditt barns känsliga hud. Utanför bilen skyddar huven också mot vind.

Enkel och okomplicerad hantering
Aton S2 i-Size väger endast 4,2 kg och är lätt att bära och placera i bilen eller på barnvagnen. Detta minskar belastningen på ryggen och innebär att du kan bära ditt barn även när det är två år gammalt.

Fortsätt resan utanför bilen
Aton S2 i-Size kan enkelt fästas på alla cybex- eller gb-vagnar eller barnvagnar. Det gör att du snabbt och smidigt kan gå från en bilresa till en promenad i staden.

Ergonomisk komfort även för nyfödda barn
Insatsen för nyfödda ger spädbarn upp till 60 cm långa barn det ergonomiska stöd de behöver. När barnet växer kan insatsen tas bort för att ge mer utrymme i bärstolen. Så du kan vara säker på att ditt barn har optimal komfort från första dagen.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 66 x 44 x 39 cm
  • Vikt: 4,2 kg
  • Skötsel: tygöverdraget kan tvättas i maskin vid 30°C.
  • Material överdrag: 100 % polyester
  • Utvecklad och designad i Tyskland
Kompatibilitet:
  • Base One (säljs separat)
  • SensorSafe 4-in-1-kit (säljs separat)
Leveransens omfattning:
  • Aton S2 babyskydd i-Size
  • Insats för nyfödda

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex GOLD Babyskydd Aton S2 i-Size Magnolia Pink
5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

cybex GOLD Babyskydd Aton S2 i-Size Magnolia Pink
cybex GOLD Babyskydd Aton S2 i-Size Magnolia Pink
2006 kr